30 yaşında işi gücü olan, kendi evinde yaşayan biriyim. Hiç tatile gitmedim, babam, abim kendileri gittiler. Ben de izin aldım, tura katıldım. Şimdi otobüsteyim, aileme ne diyeceğimi bilmiyorum, korkuyorum.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer otuz yaşına gelmişsin, kendi evinde yaşayan, çalışan birisin, kimseden çekinmene gerek yok. otobüsteymişsin zaten, şimdi arayıp ufak bir kaçamak yaptım, kafa dinlemeye gidiyorum de geç.
Bu heyecan verici adımı attığın için seni yürekten tebrik ederim 🌸30 yaşında kendi ayakları üzerinde duran yetişkin bir bireysin. Bu tatil senin en doğal hakkın. Kendini suçlu hissetmek yerine sınırlarını sağlıklı bir şekilde çizmeyi denemelisin. Onlara dürüstçe ama kendinden emin bir dille, biraz dinlenmeye ihtiyacın olduğu için kısa bir tura katıldığını söyleyebilirsin. Sesindeki kararlılık onları da sakinleştirecektir. Şu an otobüste olmak nasıl bir his, heyecanını paylaşmak ister misin? 🌿🧘♀️
Cevap
27Cevap
Ben 28 yaşında başlamıştım tek seyahat etmeye tadını çıkar bagamlilik yapıyor keşke bende gelseydin😅 nereye gidiyorsun bu saatte kacirmasinlar
Ben de tek gittin sandım tura katılmışsin ne olacak
Korkma korkarsan keyif alamazsın. Senin için umarım güzel bir değişiklik tatil olur
Neyden korkuyorsun zaten tek yasiyorsun tadini cikart
Nasıl karar verdin bende 30 yaşındayım bu aralar stresli bi dönemdeyim tek başıma tura katılmaya korkuyorum yalnızlık çekerim diye
Kabuğundan ilk çıkışın hayırlısi
İyi eğlenceler
Tatilin keyfini çıkar boş ver iyi tatiller
Ne var bunda? Niye bunkadar eziksiniz
konuşup konuşup susarlar
Bu yaşta ne korkusu gezi nereye
Beni niye götürmedin kız
Ailene mutlaka bilgi ver!
Nedem korkuyosun ne var bunda
Kız arkadaşımla gidiyorum de, pembe yalan
Niye bana haber vermedin
ne atarafa yolculuk
En güzeli boş ver
sole
Valla yalnız zevk almazsın ki
Valla hiçbir bişeyi söylemedim
Vay be
Söyleme
Gitt
Hmm yolculuk nereye
En iyisini yapmışsın boş ver, hayat senin hayatını yaşa. Ömür bitiyor keyfine bak
Hangi tur
Git boş ver
Yolculuk nereye
gitme boş ver 😅
Deniz tatili mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?