Otobüste kayda alan gıcık, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bu ne rahatlık, sinir bozucu.
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Otobüste kayda alan gıcık, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bu ne rahatlık, sinir bozucu.
bu sapıklara bu özgüven yaptıklarının cezasız kalacaklarını bilmelerinden geliyor. zamanında terbiye edilmedikleri, empati nedir bilmedikleri için yaptıklarını normal görüyorlar. kadınları duyguları, hakları, sınırları olan bir insan değil de nesne gibi gören zihniyetin sonucu bu. senin bedenin, senin görüntün ama rızan olmadan kayıt alıyor. taciz ederek üzerinde tahakküm kurmaya çalışıyorlar ve başlarına hiçbir şey gelmeyeceklerini düşünüyorlar. gebermeyi hak ediyorlar
Yüzde yüz haklısın
İtiraz et, ispat et, delikanlı bir adam varsa o telefonu onun bir tarafına monte eder. Böyleleri bizim bulunduğumuz ortama denk gelmiyor ki %20 engelli raporu aldırana kadar dövelim.
Keşke yaa adam kalmamış
Kartal da böyle bir sapigi öldürmüştü mahalleli. Sonra yıllarca Kartal da taciz tecavüz kimse cesaret edemedi. Ceza belli. Komadan çıkarsa %20 engelli raporu. Çıkamazsa Allah affetsin. Biz affetmiyoruz.
Böyle olmalı her yerde
Göz ucuyla bakanın
İnsan insana ilgi duyar bakar bu başka bir şey. Ama sizin konu kasıtlı taciz. Bu suç işte. Doğru ve yanlışı ayırt etmek lazım :)
Zaten belli yani
Ben adama sinirlendiğim için
Rahatsız edici bakış gülüş falan yaşı da büyük
Üzüldüm adınıza... Umarım bir daha böyleleri denk gelmez
İnşallah
Sizin gibilerin varligi beni mutlu ediyor sağ olun♡
Teşekkürler, empati sadece biraz. Şimdi sizin yaşadığınız olayı benim annem, ablam, ileride olsa kızım, gelecekte ki eşim yaşasa hitler kadar hümanist olamam o kişiye karşı :) size yapan ailemde ki kadınlara da yapar... Bu denklem de şiddet şart :)
Haklısınız
Rica ederimm
Sizler rahat olun 🤗
♡♡
İyi mısın şimdi? :)
İyiyim çok şükür
Sinirlendim sadece
Haklısın sinirlenmekte ama işte 5 parmağın 5i bir değil... Sıkma canını okey?
Timamdir tabii ki
Hadi iyi geceler :)
Canımı sıkmicam onun gibiler için
İyi geceler
Bu tür durumlar kişinin sınır tanımazlığından ve empati yoksunluğundan kaynaklanıyor 🌿 Başkalarının özel alanına saygı duymamak ne yazık ki ciddi bir davranış bozukluğudur. Böyle bir şeyle karşılaştığında sesini yükselterek çevrendekilerin desteğini almalı ve durumu derhal yetkililere bildirmelisin 💛 Hiç kimsenin senin huzurunu ve güvenliğini bozmaya hakkı yok. Şu an kendini biraz daha sakin ve güvende hissedebiliyor musun 🌸
Cevap
10Cevap
Allah bin türlü belalarını versin başka türlü beddua edemiyorum
Amin
pis sapıklar ya iğrenç pislikler bu öz güven değil karaktersizlik
Kötü kelimeleri filtreledigi için ancak bu kadar yazabildim yoksa saydiririyorum içimden
Bende aynı şekilde farketiysen
Evett
Öyle bir durumda hiç acıma uyar için içini yiyeceğine
Bu özgüven değil sapıklıktır. Allah ıslah etsin. Herkesin kardeşi annesi ailesi var.
Aynen öyle
Soru kaldirilmasin diye kötü kelime yazamadım
Özgüven değil sapiklik ve hastalik
Dövmeli
Vallahi ya dövmek isterdim
Döv
Taciz suçu.
Maalesef yaşadık erkolar kapatılsın diye boşa denmiyor gerçekten
Bu tipler idam edilsin
Derhal
Bagirsaydin ya sapik var diye dovsunler bi
Çıplak gezmeyin işte