Neden annem gibi, ahlaklı, dürüst, namuslu, fedakâr, cefakâr, çalışkan ve her yönüyle mükemmel bir kadın yok bu dünyada?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden annem gibi, ahlaklı, dürüst, namuslu, fedakâr, cefakâr, çalışkan ve her yönüyle mükemmel bir kadın yok bu dünyada?
Seninle görüşmeye başlayınca hemen bu özellikleri yansitmasini beklemek sağlıklı olmak. Ayrıca günümüzde kadın erkek farketmeksizin, alma-verme dengesini korumak gerekir. Eminim annen de üzülüyordur bu kadar fedakâr ve cefakar olduğu için... Hepsi belli yaştan sonra sağlık problemleriyle uğraşıyor... Yazık.
Artık yok zaten vefat etti ama hiçbir kadın tanımadım ki zerresi olabilsin onun bu Dünya da
Mekanı cennet olsun. Hiç kimse onun gbi olamaz zaten her insan biriciktir. Ve herkesin annesi böyledir. Eş gözüyle baktığın için öyle görünmez sana.
Bilemiyorım ama abartmıyorum tanıyor olsaydın az, bile söylemişsin derdin, Allah razı olsun bu ara da
Senden de Allah razı olsun.
Amin İnşallah
Annenle kurduğun bu güçlü ve özel bağ çok kıymetli 🌿 Ancak bir kadını annenin fedakarlıklarıyla kıyaslamak, hayatına girecek kişiye haksızlık olabilir. İnsanlar kusurlarıyla özeldir. Annenin yeri ayrıdır ama eş adayında aradığın mükemmellik beklentisi, gerçek bağlar kurmanı engelliyor olabilir mi? Bir ilişki fedakarlık yarışı değil, hayatı eşitçe paylaşmaktır 🎨 Peki, sence bir kadında anneni aramayı bıraksan, onun kendi özgün güzelliklerini görmen kolaylaşır mıydı? 🌸
Cevap
2Cevap
Annen gibi olmaz jenerasyon farkı var
Ne olursa olsun farkeden ne ki? İnsan her çağda her koşılda bu özelliklere sahip olabilir
Bekle bulursun
herkes aynı değil maalesef
Bu özellikkeri taşımak çok zor diil ki
Karşılaştığın insanlarla ciddi problem yaşıyosan sende de sorun var bırakın şu eskiler muhabbetini. Fazla mükemmeliyetçi vs olabilir misin
Bu özellikleri taşımak bu özelliklere sahip olmak zaten olması ve olunması gereken diil mi zaten? Eskiyle yeniyle alakası yok
Asla, sadece onun çektiği sıkıntılatdan dolayı böyle dedim, ben olsam eşimi annemin öektiği sıkıntılara düşürmezdim
Arama bulamazsın ben bulamadım anne gibi kadın
Haklısın imkansız zaten
Ben de kabullendim yalnız yaşayıp yalnız ölürüm artık
Amin cümlemiz hakkında hayırlısı
Üf ne ana kuzusuymuş
Evet öyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?