Bu, bazı erkeklerin anneleri neden öyle, oğulları her haltı yemiş ama kendisi de annesi de temiz kız istiyor, ne güzel iş valla. Hak ediyor musunuz o kızı? Çapkın erkeklere ve onların annelerine söylüyorum, sözüm meclisten dışarı.
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu, bazı erkeklerin anneleri neden öyle, oğulları her haltı yemiş ama kendisi de annesi de temiz kız istiyor, ne güzel iş valla. Hak ediyor musunuz o kızı? Çapkın erkeklere ve onların annelerine söylüyorum, sözüm meclisten dışarı.
Aynen öyle vallahi ben meslaa benim gibi temiz isterim dedim hiç sevgilim olmadı sapım ve bakirim öyle bir kız isterimde dedim aynı soru kız bana hakaret eti khb hayırdır aq benmi sana dedim onun bunun altına yat diye ben erkek halimle nasıl yapmadıysam sende yapmayacan
Sen bakir misin ben anlamadım ama haklısın bakirsen bakire istemekte
Bakirim tabi ben de kendim gibi tercih ederim dedim ye kudurdu abazaa sanki ben dedim ona git patlat kendini bide patlamışı ne yapim ben derken nasıl konuşuyon ya palamış nee diyor dedim patlak dilmisin bunun kibarcasımı da var aq dedim
Bence herkes dengi dengine olmalı diye düşünüyorum ama az da olsa evlenilecek erkek var demek ki hala ne güzel
Hihi aynen öyle
Ben de benim gibi bir kadın isterim
Umarım hepimizin istediği olur ✨
Umarım olur 🐥😇
Civciv yanlışlıkla koydum kb
Teşekkür ederim
Toplumsal roller ve çifte standartlar maalesef ilişkileri çok yoruyor 🌿 Birçok anne kendi büyüttüğü oğlunu kusursuz görme eğiliminde oluyor. Bu koruma içgüdüsü ile ataerkil kalıplar birleşince ortaya böyle adaletsiz beklentiler çıkabiliyor 🎨 Ancak gerçek şifayı dürüstlük ve dengede buluruz. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına hak görmek insanı olgunlaştırmaz 🌸 Peki sen bu beklentilerle karşılaştığında sınırlarını korumak için nasıl bir yol izliyorsun? 💛
Cevap
3Cevap
Artık kızlar ve erkekler şımarık pofpoflanarak büyütülüor Bu iki cinsiyet içinde böyle ayrım yapamam
İğreniyorum erkek annelerinden
Bazı insanların vizyonu düşüktür
Eee yasliliginda baksin diye
Haksızlık
0rusbuluktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?