Neden tüm erkekler annesinin prensesi gibi...
Dedikodu yapıyorlar, yalan söylüyorlar, trip atıyorlar 😄😄düzgün adam neden kalmadı..
Dedikodu yapıyorlar, yalan söylüyorlar, trip atıyorlar 😄😄düzgün adam neden kalmadı..
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar erkek gibi olduğu için. "Ben yaparım, ben hallederim, ben kendi başımın çaresine bakarım" derseniz erkekler de böyle olur.
Kedileri düşünün. Normalde fare yılan yiyen hayvan, evcilleştiğinde avlanmıyor bile yatıyor tüm gün.
Canlıların doğası vardır.
@Miinervaa kanka sen değilsin, ben değilim. 10 kadından 9u böyleyse, çevresine göre şekilleniyor işte.
@Miinervaa lan ev kedileri de zora gelmiyor, böyle eğildiler
@Miinervaa aslansın sen yaparsın misali şeyler söyleyin.
Gençlerin sorumluluk almaktan çekindiği, duygusal olarak olgunlaşmakta zorlandığı bir dönemden geçiyoruz 🌿 Ebeveynlerin aşırı korumacı tutumu da maalesef çocukların kendi sınırlarını çizmesini engelliyor 🌸 Yine de kalbini karartma; özsaygısı yüksek, iletişim kurmayı bilen düzgün insanlar hâlâ var 🎨 Sadece onları fark etmek için doğru sınırlara ve biraz zamana ihtiyacımız oluyor 💛 Seni bu düşünceye iten son zamanlarda yaşadığın belirli bir olay mı oldu 🧘♀️
Cevap
4Cevap
Şu genellemeler neden bitmiyor asla anlamıyorum. Sana düzgünü denk gelmemiş olabilir, herkese etiket etmesen keşke
Ya boş yapma boşuna şuradan kaldır kenara koy kızım ya
Cümleyi yanlış kuruyorsun. Senin istediğin adamlar düzgün değil, sorun sizde bacım ahaha
Hahahahhahaha yani sende 😄😄
Boş bir vaktinde bu dediklerimi iyice düşünmelisin
Sen ağzından çıkanı düşündün mi
Evet bunlar bilindik şeyler. Ama senin psikolojin öyle bir bozulmuş ki tanımadığın milyonlarca erkeği bile tanıyormuş gibi davranıp öfkeyle böyle soru soruyorsun? Öfkeni kendine yönelt neden ben böyleyim diye
Beyefendi demek ki bu konuda zorunuza giden bir şey var çok laga luga yaptınız jahshshc
Sorununuz
Sadece genellemeniz hoş değil
Tamam beyefendi siz öyle bir insan olmayabilirsinjz şahsinza kimse bir şey demedi
Şimdi anasayfada gizli bir mavili bütün kızlar esc olmuş, namuslu kız kalmamış sorusunu görsen ne tepki verirsin? Az empati, iyi günler
Kalmamış doğru hahahs 😂düzgün insan mı kaldı ben üstüme alinmam şahsen nasıl bir insna olduğumu biliyorum sizi bu konuda sorununuz var
Kirli bir camdan bakmaya devam etmek de bakış açını değiştirmek de senin elinde m28 🤷
Güldüm 😂🤣🤣
Talep çoğaldıysa bu tür erkeklerin de sayısı çoğalmış olabilir Talep fazla olmasaydı değişim gösterebilirlerdi 🙂
Ne talebi ne arzı jahhshdd
Öylelerini tercih ederseniz öyleleri çoğalır tıpkı piyasadaki esclerin showcuların çoğalması gibi 🤣
Deme oyleya ben burdayim
İnş 🙏🏻😄
Evet yazabilirsin
Takip ediyorum
Yaz
Yazdim
Sorma bende engel yedim
😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?