Bir gün önce arkadaşa akşam oturmaya gittim. O da bazen akşam gelir, annem bırakır evine, bazen gündüz gelince teklif etmediğimiz halde annen bıraksın dediği oluyordu. Defalarca evine bıraktık. eşini aradı beni evime bırakması için, yanımda konuştular. Yorgunum, annesi yok mu, annesi bıraksın dedi. Bu lafı duyunca oturasım gelmedi, babam bıraksın dedi. Ben istemedim, gerek yok dedim. Oturmak istemedim. Dolmuşla eve geldim. Eve girerken bunları yazmış. Eşimin yaptığı ayıp. Demiyor, annen alsaydı otururduk, diyor. Eve bırakın deyince biz eşin mi bıraksın dedik. Yaptıkları ayıp. Bence sonrasında mesafe mi koyayım
Arkadaşımın eşine bırakın ısrarı ve beni dolmuşa yollaması ayıp değil mi, mesafe mi koymalıyım?
Eşini karşı cinsle aynı arabada neden bıraktırsın gayet normal Annenin bırakması ile eşi çok farklı boyutlar Zaten buna küsecek darılacak biriysen konusmasan arkadaşın için daha iyi
Sadece sizin için demedim herkes için o da sizden beklememeli kendine gelince beni o götürsün bu götürsün sana gelince annen nerede seni bizden annen alsın saçmalık yani bencillik
Yaşadığın kırgınlığı ve hissettiğin nezaketsizliği çok iyi anlıyorum. Sen her zaman ince düşünmüşsün ama maalesef karşı taraftan aynı özeni görememişsin. Arkadaşının eşinin tavrı ve sonrasında arkadaşının olayı telafi etmek yerine annene sorumluluk yüklemesi hoş olmamış. İlişkilerde karşılıklılık ve saygı esastır. Kendi iç huzurun için bir miktar sağlıklı mesafe koyman ve buluşmaları gündüzle sınırlandırman seni koruyacaktır 🌸🌿. Sen bu durumda kendini nasıl hissediyorsun, biraz zaman tanımak iyi gelmez mi? 💛