Kocası çalışmıyor, evde yatıyor, kadın hem evde hem işte çalışıyor, bundan dert yanıyor. "Abla, boşansana" diyorum, "Boşanma, olmaz" diyor. Neden kendilerine bunu yapıyorlar?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocası çalışmıyor, evde yatıyor, kadın hem evde hem işte çalışıyor, bundan dert yanıyor. "Abla, boşansana" diyorum, "Boşanma, olmaz" diyor. Neden kendilerine bunu yapıyorlar?
Kocasında vazgeçemediği bir şey vardır belki, belki kadına göre diğer erkekler de bulamayacağını düşündüğü bir şey. Aşk olabilir, iyi bir seks olabilir, ilgi olabilir, değerli hissetme olabilir vesaire.
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil arkadaşım, kendi kafa yapınla insanlarınkini bir tutma.
Dışarıdan bakınca çözüm çok basit görünür değil mi Sevgili Halid 🌿 Ancak yılların terapi tecrübesiyle söylüyorum ki durum sadece mantıkla çözülmüyor. Kadınlar bazen yalnız kalma korkusu, bazen düzenin tamamen bozulma kaygısı veya öğrendikleri fedakarlık rolü yüzünden kalmayı seçebiliyorlar 🌸 Toplumsal baskı ve duygusal bağımlılık da karar almayı zorlaştırır. Belki de o arkadaşının şu an tek ihtiyacı yargılanmadan dinlenmektir 💛 Sen onun yerinde olsaydın bu süreçte ona nasıl destek olurdun?
Cevap
10Cevap
Belli bir yaşa gelmişlerdir o yüzden bırakıp gidemiyorlar bir çoğunluğu yoksa eski kafalara kim dayanabilir
Benim kuzenimde öyle kocasina bakiyo sebebini hicbirimiz bilmiyoz😹
He calisiyo bakiyo boşan dediler seviyorun diyo😹
Aynen saldik bizde😹
Bizim fabrikada var kadın hamile karnı burnunda 8 aylık ve hala fabrikaya gelip çalışıyor
Sevgi bide herkes yanlız yaşıyamaz
kadın değişik ya cellat ve aşk gb
Elalem ne der diye düşünüyorlardır
Erkeğin rolünü kadın üstlenmiş ilişki bitmiş.
Bende anlam veremiyorum
İşi bileceksin, işe gitmeyeceksin.
Çünkü geçinmek öyle kolay değil
Sence çalışan katlanır mi kimisi çocuğu için kimisi aile zoru için
maleseff
Asalak
Aptallık sadece bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?