Herkes kötü diyor
konuştuğum Digorlu ve bana karşı hiç saygısızlığı olmadı 1.5 yıldır tanıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes kötü diyor
konuştuğum Digorlu ve bana karşı hiç saygısızlığı olmadı 1.5 yıldır tanıyorum
Onu diyenlerin kötü anıları vardır o yüzden genelleme yapmışlardır, zaten ne zaman şu insanlar veya başka insanlar kötüdür denilse illa altında yatan kişisel sebepler vardır. Ama kimisine göre iyidirler kimisine göre kötü. Günümüz insanındada böyle bir sözgelişsel algı var anlamıyorum..
Digorlu tanıdığın oldu mu hiç
Sarıkamışlı vardı liseden bir arkadaşım ama digorlu yok, orada insan yaşamıyor ki nüfusları 5 falan oranın
İnsanları doğduğu yere göre değerlendirmek bizleri her zaman yanıltır 🌿 Bir şehri ya da ilçeyi tek bir kalıba sokamayız. 1,5 yıldır deneyimlediğin o güzel iletişim, sana söylenen genellemelerden çok daha kıymetli 💛 Psikolojide de gördüğümüz gibi, ön yargılar yerine kendi gözlemlerine güvenmek en doğrusudur. Sana saygıyla yaklaşan biriyle olan bağını koruman harika 🌸 Peki senin onunla ilgili en çok takdir ettiğin huy hangisi? 🎨
Cevap
8Cevap
Bende Karslıyım ama Digorlu değilim. İstersen anlatabilirim halende Kars’ta yaşıyorum.
Olur
Evet o iyi biri yani ben 1.5 yıldır tanıyorum aynı üniversitede okuyoruz. Bana hiç saygısızlığı olmadı yalanları var ama o kadar. Digorlu diyince ayyy uzak dur felan diyorlar neden yani neden bu kadar kötülüyorlar.
Hiçbişeyi tuhaf gelmiyor. Yaşam tarzlarımız aynı ama sadece o başka işlere bulaşıyor o hoşuma gitmiyor yani iki hafta önce savcılık içeri aldı neden aldı diyorum ifade vermedim diye diyor. Birileri ateş etmişti geçen sene hastanede yattı ne istiyorlar senden dedim saçma sapan yalandan bişey anlattı. Ama genel olarak bana iyi davranıyor asla saygısızlık yapmıyor.
İstanbul'da
Ne iş yapıyorsun ki sen? İstanbul'da iki hafta önce içeri aldılar 3-4 gün orada kaldı ifade vermediğim için diyor ama yalan söylüyor bence savcı ifade vermedi diye içeri atabilir mi?
Tamam
Kars digor di mi. Bi kızla birlikte olmuştum ağzıma scti
Kanka nasıl biri onlar
Eşşek ile ilişkiye girerler.
Yok artık
Taniyor muyum acaba. Soyadi nedir
Göksu canım sen digorlumusun
Ay sor canım. Merak ediyorum hiçbişey anlatmıyor ailesi ile ilgili. Soyadı Göksu ama tek bunu biliyorum bide digorlu
Bilmiyorum maalesef
İnsan kategorisinde değerlendirlmemeli
Ya neden
Digorlu nedir?
Karslı işte digor ilçesi
Bilmiyordum ilk defa duyuyorum
orası neresi la
Kars
Suriyeliyim ben
Ciddiyim maalesef
Annem Amasyalı yalnız Suriye’ye de hiç gitmedim. Arapça da bilmiyorum
Babam suriyeli işte Hatay’da yaşıyordu.
Atatürk'ün atını çalmışlar lan.
Nasıl yaniii
Atatürk illeri gezerken Digorlular atını çalmış.
Bilmem git tat
Anan ve sen tatmışsın size soruyorum
Yok biz tatmadik
aman uzak aman
Herkes öyle diyor ya cidden biri anlatsın neden ya
1 ver 2 ister 2 ver 4 ister 4 ver 8 ister karslı ile yıanı bir çuvala koymuşlar yılan beni burdan çıkarı demiş eskiler bu lafı boşa dememiştir emin ol
Benden hiçbişey istemedi. Ama biraz yalanı var o kadar
kaç kere buluştun
Aynı üniversitede okuyoruz 1.5 yıldır tanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?