Bugün hayatımın ilk günü. İlk defa KYK'da uyudum bu yüzden heyecanlıyım. Evimden çok uzak bir şehirdeyim. Ama en azından teyzemgil'e yakınım
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Teyzenlerin olması büyük bir avantaj bulunduğun yerde çok fazla zorlanmayacaksın diğer leri ilk başlarda zorlanıyor nende zorlanmıştım başta sonra arkadsş ortamın oluşuyor ama tanımadığın kişiler inmidir cinmidir huyu suyu bilmediğin insanalr zor oluyor ama alışıyorsun 🙂 güzel mi. kyknız
Çok güzel. Yemekleri de güzel. Teyzem Denizli'de ben Isparta'da. İki saatlik mesafe. O yönden yakın dedim. Gidip gelirim tatillerde
Neden olmasın yakın çok yakın sayılmasada hafta sonunu için gidilebilir 🙂 bazı kyk lar kötü oluyor ama sevindim iyi. oömasına aman iyi olsun 🙂 denizlide güzeldir aslında direk teyzenin yanınıda yazabilirdin tabi bölümün varsa 🙂 ama ıspartada güzel gül şehriydi yanlış hatılamıyorsam 🙂
Gastronomi
Evet
Yok çocuk gelişimi
Evet isteyerek yazdim
Yeni bir şehir, yeni bir oda ve yepyeni bir hayat... Heyecanını çok iyi anlıyorum. 🌿 İlk günler bocalama hissi çok doğaldır ama zamanla kendi düzenini kurdukça o oda sana yuva olmaya başlayacak. 🌸 Teyzenin yakınlarda olması da sana harika bir güven alanı sağlar. Doğa yürüyüşleri yapmak ve çevreyi keşfetmek zihnini rahatlatacaktır. 💛 Peki oda arkadaşlarınla tanışma imkanın oldu mu, ilk izlenimlerin nasıl? 🎨
Cevap
18Cevap
Yurtta hiç kalmadım. Yeni şehre gittiğim de küçük bir yerse merkezini filan gezeerek esnafına filan bakarım. Öğrenciyken öyle yapmıştım
tadını çıkarmıştım ben. bir avm'ye gitmiştim ve orada tamer karadağlı'yı görmüştüm ilk gün
Hayırlı olsun maa yırt hayatı zordur inşsallahnoda arkadaşların iyi ve anlayışlı çıkar
Herkesle knka olma, sırlarını anlatma , birde çok samimi olma.
Yurt oldugu için eşyalarını cüzdanını düzenli kontrol et. Paran eksik mi felan. Dolabını devamlı kitle.
Kimseyle eşyalarını birlikte kullanma,
4. 3 sınıf üniv. ögrencilerinden uzak dur. uyuşturucu, sigara, alkol ne varsa o ezikler kendilerini yetişkin göstermek için kullanıyorlar. Sanada teklif edicekler yol ver gitsin.
Kimsenin verdigi içecegi , yiyecegi kabul etme. Derslerine odaklan, okulunu bitir. Sen okumaya gittin. Elalemle arkadaş olmaya degil.
tavsiyem bu kadar. çok kardeşim olursan onlarda sana karşı öyle olur. mesafeni koru
Yeni arkadaşlıklar kurduğunda alışırsın ama dikkatli ol kızlarda hasetlik çok fazla seni dışlayıp sevmeyenler de olur
İnşaallah olmaz
Teyzen Gil seni kabul etmedimi
Teyzem Denizli'de ben Isparta'da. Niye KYK yerine oraya gidem? Arada tatillerde giderim. Annem onlarda kalacak
Yakın deyince bende 15-20 dk bişey sandım sen koskoca şehire yakın demişsin. Odada kaç kişisiniz
4...
Umarım iyi. İnsan çıkarlar
İyi gibiler bir tanesi ile hemşehri çıktık 😃
Ohhh harika
Aynen
En iyi yatağı kap
Öyle bir şey yok. Herkesin bir numarası var. Yatağın, çalışma masasının, dolapların. Hepsi de eşit derecede iyi
Hımmm tadını çıkart🥰
2 ve 3. Gün anneeeee diye gezecen 😄
İlk zamanlar zor gelir zamanla alışırsın.
Yeni hayatında boş şanslar 🤞
İlk zamanlar alisamassin
Valla kızların bizden sıkıntı bizim free rahat
İlerleyen zamanlarda daha güzel olur
İyi geceler
Gece değil
İyi öğlenler
İlk başta zor olur sonra alışılır
Yurtta değilim ama kalmayı düşünüyordum
Kolay gelsin
Alışırsın
Kolay gelsin her şey gönlünce olsun
Nere gittin okumaya
Isparta
Nerden gittin ne okuyosun
Adana'dan... Gastronomi
Kız adanadan yakın 😀
Anlamadım
Kyk iydir yani ben zamanında akşamları eğleniyorduk
Adanayla ısparta yakın diyom
Neresi yakın? Dün beyin felci geçiriyordum gelene kadar. 12 saat yol
Hee kız 7 saat diyo sen at arabasıyla mı gittim 😅
Valla ben de anlamadım
Kardeşim biletleri kesmişti erkeğe güvenmiyecen aw ölüyordum resmen ölüyordum. Antalya bi bitmedi ne bitmez şehirdir
Ahahah kardeşin seni aradan çıkarmak istedi sanırm😀 ısparta da ufak bi şehir adanaya göre manitin var mı
Var. Valla bizimkiler yurdun önünde 5 dk beklemeden gittiler. Annem beni öptü kaçtılar resmen 😂😂😂😂😂
Ahahah sizinkiler snei gözden çıkarmış 😀 matin olaydı masaj yapardı sana yol şeysi 😅
Dediğini anlamadım
Boşvet 😀 matin yanında olaaydı çakardı dşyom 😀
Nasıldı
Teyzenler ile aran iyi ise onlarda kalırdın
İlk gün arkadaşlar ile tanıştım yerleşme işleri ile uğraştım herkes iyi güler yüzlü
Hangi şehir kykxi
Isparta
Vennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?