Dayanamıyorum
Erkeklerin başta verdikleri sözü değiştirmeleri?
Dayanamıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kızı kesin bağlayınca gerçek yüzlerini gösterirler genelde
Erkeklerin hepsi ikiyüzlü mü
Erkekler biraz şeydir
Aptallar
Evlilik öncesi verilen sözlerin bir anda değişmesi insanda büyük bir hayal kırıklığı ve güvensizlik yaratır 💛 İnsanlar bazen karşı tarafın sevgisinden emin olduklarında veya sürecin sonuna gelindiğinde gerçek beklentilerini ya da üzerlerindeki aile baskısını ortaya çıkarabilirler 🌿 Bu durum sadece köyle değil sınırlarla ilgilidir. Sence bu ani değişim onun gerçek karakteri mi yoksa evlilik stresinin getirdiği bir savunma mı, bunu onunla açıkça konuşabildin mi? 🌸
Hayır her lafı çeviriyor
Cevap
6Cevap
Sorunun içinde cevap var zaten köprüyü geçene kadar rol yapıyordur
Napıcam bu noktada ne yapabilirim herkes borçta biz evlenelim diye derdi ne bunun eşyalar alındı binbir emek verildi
Yaşadığınız yer gibi ortamlarda bu tutum ekstra zor olmalı. Normal ev işi de değil ki bahsettiğiniz ahır bahçe falan diyorsunuz
Ben büyük şehirde büyüdüm sırf onun için köyü kabul ettim
Ciddi misiniz? Zor olmalı şehirde büyümüş biri içine ahıra girme muhabbetleri falan. Sevmişsiniz belli ki. Umarım düzelir bu durum
Hiçbişey istemedim ondan sen ol yeter dedim. O da bana sözler verdi çok değişti
Aslında çok güzel bir hikaye olabilirmiş sizinki biraz özveriyle
Zamanla saldı bizi, işinde hırs yapmaya başladı, tavırları değişti
Evlilik böyle bir şey zaten. Ne yazık ki romantik gitmiyor. O yüzden "hayat arkadaşı" kavramı gerçekten altı dolu bir kavram
Değişmek ayrı, sözünde durmak ayrı bişey
Bu noktadan sonra çok zor çeyizler ev yerleşmiş eşyalar alınmış herkes borca girmiş
eeee nr olmuş yani senden dahamı kıymetli evlenme sakın hocam
O senin kocaya bağlı ben direk söylüyorum yumurta bile kırmam diye 😂 halbuki manti bile açabiliyorum
İşgüzarsınız köleniz sanıyorsunuz kadınları
Yok bacım ben zamanında çok fedakarlık yaptigim için değer görmedim şimdi tam tersi hiç bir şey bilmeyen davar gibi gösteriyorum kendimi gelen bu şekilde gelsin. Bu şekilde gelen o halimi görünce bayram eder
Bende bıktım biliyor musun, elin kızları kıymet vermemiş el üstünde tutmuş onları, ben kıymet verdim kıymet görmüyorum çok bunaldım ağlıyorum artık. Gözü açık değilim millet gibi her zaman en iyi halimle durmak istiyorum kıymet vermiyorlar çatlamama az kaldı sabrediyorum
Sabretmeyecen en başında çizgini çek yoksa bittin bitersin. Sonra sana sen değiştin derler.
Ben bitmem de o kendini bitiriyor. Hadi yarın öbür gün ayrıldım napıcak. Değerini bilen olmayacak bana yaptığı haksızlığı dibine kadar anlayacak ve geri dönmek istediğinde ben soğudum mu bir kere soğuyorum aynı hayata adım atmıyorum
Bizi harcadığıyla kalacak
Abi hep bunu yaşıyorum kıymetimi bilmeyip sonra köpek oluyorlar ama soğudum mu geri düzenlemiyorum
Şimdi sende kendini bulunma Hint kumaşı sanma da gidenin yeri dolar her zaman gelen gideni de aratır oda var da
O zaman problem az buçuk sende var hemen gevsiyorsun demek ki.
Vala birader Hint kumaşıyım bu devirde. Herşeyle eşimin yanında olan destekleyen bir karakterim var kiminle ayrıldıysam en az sekiz ay sadece peşimden koşulduğunu bilirim. Neden benim mükemmelliğim değil. Benim fedakarlığımı desteğimi kimsede görememiş olmaları
Evlenene kadar evlendikten sonra kara günler başlar bilmiyon mu öyle şeyleri)
Kul hakkı değil mi
Yaşam tarzımız İslami ama o ordan da koptu
Ne gerçek
Narsizm
Nefret ya bana yaklaşırken hiç böyle değildi
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor
Sorun şu ki karşısında bir ayı yok. Sürekli herşeyin en uygununa giden her türlü masraftan kaçınan biri var. Diğer kızlar gibi altınını düğününü şatafatını istemedim ben, isteseydim bu lafını kabul ederdim. Ben baştan beri sürekli ondan çok onun yanında oldum
köprüyü geçene kadar
Böyle olanlar zıkkım ya
Ayrıl yoksa köle olursun
EVLENME ABLAAA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar