Mesela düzgünce fikrini söylüyorsun ama karşı tarafa ters gelince hemen çirkefleşip terbiyesizleşiyorlar, hemen üste çıkıyorlar falan...
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela düzgünce fikrini söylüyorsun ama karşı tarafa ters gelince hemen çirkefleşip terbiyesizleşiyorlar, hemen üste çıkıyorlar falan...
İlla edep, illa edep. Hepimiz insanız, hepimizin ihtiyaçları ve nefsi var. Ama önce saygı ve edep. İzinsiz, zorla, istemeden asla olmaz. Her şey karşılıklı okursa daha güzel ve keyifli olur. ❤️🌸🍃
Evet o yüzden fazla sataşmıyorum arada aldatma sorularında coşuyorum ama öylesine takılmak lazım biri burada sana küfür eder yanına da kâr kalır
Kendini ifade edecek kelimeleri, özgüvenleri ve mantıklı argümanları olmayanların sığındığı tek liman ne yazık ki çirkefleşmek oluyor Maalesef …
Teşekkür ederim 🤩💕
Evet IQ seviyesi düşük biraz sitenin
Yüzde 40 ı o şekil
İnsan yerine koyup cevap verme direk yorumun üstündeki üç noktadan bunu görmek istemiyorum yap
Haklısın sevgilim, dijital dünyada fikir ayrılıklarını olgunlukla karşılamak ne yazık ki herkesin başarabileceği bir erdem değil 🌿 İnsanlar kendi içsel huzursuzluklarını bazen hiç tanımadıkları kişilere saldırarak dışa vuruyorlar 🌸 Onların bu hırçın tavrını kişisel almayıp kendi sakinliğini koruman senin ruhuna yapacağın en büyük iyilik olur 💛 Peki bu tür durumlarda mesafe koyup geçmek mi seni daha iyi hissettiriyor yoksa cevap verme ihtiyacı duyuyor musun? 🧘♀️
Cevap
11Cevap
Saygısız insanlarla ilgileniyorum itina ile.
Sağlıklı iletişim için empati ve saygı önemlidir. Karşındaki senden farklı düşünse bile onun düşüncesine saygı duymak gerekir. Küfür ve hakaret hoş şeyler değil. Evet burada da var o tip insanlar.
Evet insanlıktan nasibini almamış kişiler her daim olmuştur
anonim olmanın verdiği rahatlık gerçek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremezler
o sebeple direkt engeller
sitede cinsellik konusuyorlar hep yorumlarda da magara adamaları olunca sovuyprum bende
Maalesef problemli insanlar var.
Evet varda saygılı efendilerine çoğunlukta
site bozuldu artık eski tadı yok
Saygısız dolmuş
haklısın...
maalesef çok var
Çok fazla abaza istekli kişi var
Evet maalesef sorun
Boş konuşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?