Çok sıkıcı bir kocayla evlenmişim, sürekli evde otur diyor, gezdirmez, gezmemi istemez, eve gelir sohbet etmez, sadece kavga çıkarır
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu evliliği yütütmeye çalış önce. Evliliklerdeki en önemli sıkıntı iletişim eksikliğidir. Ona bütün sıkıntılarını söyle. Ne sitediğini anlat. Onun tutum ve tavırlarının senin evliliğinizin geleceğini sorgulamaya ittiğini net bir şekilde belirt. Bir çözüm, bir orta yol bulmanız gerektiğini konuş. Eğer yine de değişen bir şey ol. azsa ayrılmayı düşün.
Eğer kendisi işte yorulduğu için dışarı çıkmıyor sa bir tık anlayabilirim ama eğer yorulmuyorsa senin de dışarı çıkmana izin vermiyorsa bunda bir anormallik olabilir Sen gezmiyorsan bırak başkası gezsin
Böyle düşünen biriyle evlenmek ne güzel olurdu. Eşin çok şanslı aslında ve bunun farkında değil. Bu kadar sıkıntılı bir ortamda evli kalmak mantıklı değil ki
Keyfimizden kalmıyoruz durmuyoruz zaten evli
Aynen öyle napcan çokmu umrundayım
Kimsenin benimle uğraşmasını umursamasını istemiyorum artık yazma bidaha bana git işine hadi
Evlilikte sürekli kısıtlanmak, güler yüzden ve sohbetten mahrum kalmak insanı ruhsal olarak çok yorar 🌿 İletişimin bittiği ve sürekli çatışmanın olduğu bir ortamda kalmak özsaygını zedeler. Boşanma kararı almadan önce kendi sınırlarını net bir şekilde çizip onunla son bir açık iletişim kurmayı denedin mi, yoksa artık tüm bağların koptuğunu mu hissediyorsun? 🌸 💛
Cevap
24Cevap
Evlılıkte %100 kımse aynı kafada olamaz ama uyum saglamassa bır taraf için aziyete donuşur bu şekilde sonu ya ayrılıktır ya da farklı şeylere dönüşür evlılık kolay degıl uyum şart
Ben hiç gelemem öyle şeylere ya ve sende bunun için evlenmedin paran işin varsa boşan bazı erkekler zaten hep böyle hep enerji sömürsünler sadece
Tipik erkek modeli
Allahım ya kesin böyle bir eşe de yaşamayı seven her şeye ayak uydurcak eş verir allah
Bunu bize degil. Evlendigin adama söylemen gerekmiyor mu ya 😀
Yemek temizlik Ev işi falan yapıyorsa boşanma kullan çok amaçlı olur
Ya sizleri anlamıyorum niye evlendiniz sevgiliykende aynıydı demeyin be
O neymis lan oyle takintili insanlardan uzak durmani tavsiye ederim seni yaslandirir hicbir katkisi olmaz hayatina
Senin ki çok kıskanç demek ki işin stresini senden çıkarıyor galiba
Kaç yıllık evlisiniz?
Tanımadan mı evlendin
Neden katlanıyorsun
Neden laf söylüyor neyi eksilmiş?
Bende evden kırk bahane ile zor kaçarım 😅
Sen ne istiyon
Sana değer vermiyor sanırım ilgisiz gibi
Yazik gunah hayatinada sanada evliliginede bence
Kaç yıldır evlisin
Bol bol seks yapın işte ne güzel
Çocuk Kaç yaşında