Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim merak edenler için yaşadığım yer Diyarbakır Ergani
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim merak edenler için yaşadığım yer Diyarbakır Ergani
Cevap
10Cevap
Ciddi bir sosyal düşüş olmuş hayatında. Ergani yi bilirim ve cidden istanbuldan sonra Ergani cehennem gibi gelir insana.
Aynen öyle sadece para biriktirmek için güzel
Geçici ise ( görev nedeniyle falan) çekilebilir bir süre.
Erganinin güzel yanı istersen Elazığ istersen Diyarbakır’a rahatça girebilirsin gezmeye. Ortalarda bir yerde
Birde ben maden i otantik bulurum 1800 ler İngiltere’sindeki maden kasabalarına benzer
Ergeninden bakınca maden görünmezdi (yıllaaarrrrr yıllar önceydi) maden vadinin içinde kalırdı ve madene indiğimizde çölde bir vahaya inmiş gibi hissettirirdi, erganiye nazaran daha serin ve sulaktı..
Semin sorunun coğrafyanın ve kültürün zorluğu
Hava dağılsın diye yazdım bunları
Gençsin ve ora biriktirmek için bir fırsatın var
Bu gün yaşayacağın zorluklar bir kaç yıl içinde sana refah ve konfor olarak dönecek diye düşün
Yani İstanbul daha hareketli bir şehir. Diyarbakır daha durağan.
Diyarbakır değil ki zaten tam olarak Ergani yani aslında Diyarbakır’da bile yaşamıyoruz
Ben oraları çok bilmiyorum ama gezmek için güzel yerler , batidan o taraflara yerlesince çok bunaliyor insan. Zamanla alışırsın umarım.
İstanbulun hareketliliğine alışınca orası da durgunsa normaldır
Ben de Samsun’dan kulpa geldim iş napalım zorlanıyoruz ama
Küçük yere de alışmak lazım
Vay be ergani yillar oldu gitmeyeli
diyarbakır güzel yer çabuk alışırsın
zor zaten ne ısın var orada evlendım falan deme
Yok bekarım ailemle birlikte yaşıyorum doğuştan yürüme engelliyim maalesef
anladım kolaylıklar dılıyorum
Sen İstanbul'da mı doğdun
Yes
Memur musun
Yok ben sağlık raporundan dolayı çalışamıyorum yüksek olması nedeniyle engelli maaşı da yok
Geçmiş olsun, orada napıyosun öyleyse
Cevabı vermek zor olmamalı
Benim dede memleketi ama hiç gitmedim
Umarım ömür boyu değildir orada
Neden orası peki
Ailecek verdiğimiz bir karar ile buraya taşındık asla tayin olayı falan filan değil yani
Aslen nerelisiniz ki
Kadıköy İstanbul
Çok zıt iller olmul
Olmuş
Sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Büyükşehrin hızlı temposuna, geniş sosyal imkanlarına ve bireysel yaşam tarzına alıştıktan sonra daha küçük ve geleneksel bir yere geçmek büyük bir adaptasyon süreci gerektirir 🌸 Farklı kültürel doku, sosyal alanların kısıtlılığı ve çevre baskısı hissi insanı başlarda bocalatabilir. Zihninin ve bedeninin bu yeni coğrafyaya uyum sağlaması zaman alacaktır, kendine şefkat göster 🌿 Şu an orada seni en çok zorlayan şey sosyal hayat mı yoksa alışkanlıkların mı? 💛