21 gü

Empati yeteneğiniz ne durumda bakalım beni anlayabilen kişiler çıkacak mı?

Klişe bi hayat hikayemden özet geçeceğim...
Şimdi benim ailede baya baya baya şiddet vardı eşimle görücü usulü tanıştık ve yirmi gün bile olmadan evlenmiştik. On sekiz yaşındaydım... Sonra ailemle barıştık neden görüşmeye devam ettim bilmiyorum ama ettim. Her neyse evlenince okulu hepten unuttum sonra çocuğum oldu.. sonra tekrar anne oldum ama bu sefer rızam olmadan... Ve ne olduysa ikinci çocuktan sonra olmaya başladı.. o da şiddet uygulamaya başladı.. bu arada aileme tekrar dönmek istedim ama saçımı açtığım için reddedilmiştim onlarla kesin olarak bir yıldır görüşmüyoruz.. ve polise gitmeyi de çok düşündüm kadın sığınmaya falan. Fakat cesaret edemiyorum. Sonrası falan beni acayip korkutuyor. Çalışacak durumum da yok çocuklar küçük... Ve eşim sürekli evden git de nasıl gidersen git diyor. Başkasıyla kaç bile diyor.. zaten yalan yok biriyle tanıştım ve olduğum gibi kabul ediyor. Tek amacım nefes alabilmek, birazcık olsun insan muamelesi görebilmek. Belki işe girerim serbest olacağım çünkü.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Empati yeteneğiniz ne durumda bakalım beni anlayabilen kişiler çıkacak mı?