İkimizin de dışarıda işi var, çalışıyor. Ona rağmen eve gelince ev işleri senin diyor.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkimizin de dışarıda işi var, çalışıyor. Ona rağmen eve gelince ev işleri senin diyor.
Sence öyle bir erkekle evlenilir mi? o kişinin sevgisi de yalandır hadi yemek konusu tamam el becerisi berbattır falan ama diğer ev işlerinde yardımcı olmuyorsa doğru bir hayat arkadaşı veya hayat yoldaşı olacak kişiyi iyi seçememişsin demektir. he ek olarak kendinize saygınız varsa biraz da olsa böyle tiplerle iletişimi kesip kapıya koymanız en doğrusu olacaktır
Sevgili Su_perisiii00, ikinizin de çalıştığı bir düzende tüm sorumluluğun tek bir omuza yüklenmesi ne adil ne de sürdürülebilirdir 🌿 Evlilik, hayatı ve yükleri eşit paylaşmaktır. Şimdiden "ev işleri senin" diyerek sınır çizen biri, ileride daha büyük yükleri de sana bırakabilir 🌸 Saygı ve iş birliği olmayan bir ilişki seni zamanla çok yorar. Sen bu tavrı onunla hiç açıkça konuştun mu, değişime açık görünüyor mu? 💛
Cevap
9Cevap
Sen olsan bir daha işi bırakırım ya da ayarı veririm olur mu öyle şey madem işiniz çalışıyoruz evde de ikimiz çalışacağız
De mi yaa ben ili kat daha yorulmuş olucam ama o tek dışarda
İki kez
Önemli olan burada senin yorulup yorulmaman değil açıkçası yanlış anlama beni
Önemli olan birlikte yaşamak bir şeyleri birlikte paylaşmak bu iş olur eğlence olur hüzün olur Ama beraber paylaşmak
Evliliğin gerçek anlamı budur...
İllaki tartışma olur kavga gürültü vesaire bu her zaman olur her evlilikte olur yapacak bir şey yok çünkü aynı evde iki kişisin anlaşamadığın illaki bir konudur ama paylaşmak alttan almak ya da fedakarlık yapmanın önemli
Sevdigim kadına gerekirse yaptırmam ya da birlikte yaparız 😊
Tamam ev işi senin olsun ama dışarı işlerini o yapacakmı marketti oydu buydu ve sen hastalansan o ev işini yerine yapacakmı
Çocukta doğursun mu bebeğim
Siz böyle erkekleri seviyorsunuz
Merhaba,
Keyfin bilir! 😅
Sende yataga girince aynı muameleyi yap
Hayır ev işi erkeğin görevi
zenginse evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?