22 gü

Üvey annem benim saçımı zorla kapatırdı ama ben saçımı açmak istiyorum üvey annemi nasıl ikna edebilirim?

19 yaşımdayım 1 yıl önce babam ve öz annemle boşanıp babam 3 ay önce üvey annemle evlendi ben de babamla kalmayı seçtim ama evimizde üvey annem bana çok karışıyor zorla saçımı kapatırdı ve pardösü kıyafetler giydirdi bana babamın da umrunda bile değil babam karışmıyor üvey annemle aramıza ben üvey annemle kaç kere tartıştım ama üvey annem baya inatçı çıktı üvey annemi nasıl ikna edebilirim ben açılmam için?
Üvey annem benim saçımı zorla kapatırdı ama ben saçımı açmak istiyorum üvey annemi nasıl ikna edebilirim?
Güncellemeler
15 gü
Bütün eşarpları makasla kesip çöpe attım üvey annem sinirlendi babamda araya girdi babamda dayanamadı üvey annemede dediki eğer bir daha karışırsan seni boşarım dedi üvey annem kabullendi benden özür diledi bende bir şartım var dedim sende açılırsan affederim dedim oda mecbur kabul etti açıldı.