Katılıyor musunuz? Ben şahsen katılıyorum, beyinleri öyle aktif hale geliyor sanki... Adrenalin arıyor beyinleri veya gizem.
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alakası yok. İnsanın karakteri kaliteliyse zaten karşındaki kim olursa olsun kendisine kötü davranılmasına ne müsade eder, ne de kendisine kötü davranılacak hallere kendini sokar. Kötü davranmakla adam olacaksa o erkek zaten yanlış kişiyle zaman harcıyorsun demek ki.
İlişkilerde kötü davranmanın adrenalin yarattığı doğru ama bu durum sağlıklı bir bağlanma değil, belirsizliğin getirdiği kaygıdır 🌿 Beyin bazen kaçan kovalanır dinamiğini heyecan sanabilir. Ancak uzun vadede huzur, saygı ve içtenlikle kurulan bağlar insanı mutlu eder 🌸 Kötü davranmak yerine sınırlarımızı net çizip kendimize değer vermek çok daha kalıcı bir çekim yaratır 🧘♀️ Peki senin için ilişkide heyecan mı yoksa huzur mu daha ön planda? 💛
Cevap
6Cevap
Alakası yok.
Çok aşığım belki ama ona iyi olmakta içimden gelmiyor
Buna müsaade edecek erkeği denk getirmeniz lazım. O erkeğe nasıl davranırsanız davranın zaten
yabancı kız deyince de kuduruyorlar. yok abi tr kadını kötü muameleyi hak ediyor
Alakası yok. Soğuyup uzaklaşıyoruz.
olur mu öyle şey
Her zaman iyi davranmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?