tamam gerginsindir ama bunun bizimle ne alakası var bu ne sinir aww hayatımda bu kadar itici biri gördüğümü hatırlamıyorum kadın bildiğin ayaküstü dalga geçti bildiğiniz soru sormak da yasak sanki bu neyin egosu
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Ego değil çok stres ediyorlar her yere yansıyor
Knk kadında ki ego kimsede yok yanındaki kadınlada zaten kavgaya gireceklerdi bi ara
Ya biz işte bir şeyler bakıyoruz alıcaz bu geldi ürün hakkında bir kaç soru falan sorduk göz devirmeler oflamalar falan sonra dalga geçip kahkaha atmalar olsun ürün için bunu böyle al al al al diye ikna etmeye çalışıyor falan sonra ben dedim kendi fikri falan hani görseydin zaten anlardın sende
Dimii olmm o an böyle var ya içimden bi sabır çekiyorum görmen lazım birde hem anlatamıyor ya sonradan işte diğeri gelince detaylandırmaya başladı öyle anlattı o saçlarını alıp... Hocalarda öyle oluyor bazen onlarda ayrı bir sinir bu nedir ya puuu sıfatlarına
Öyle işte ama keşke oradan almasaydık alıp kafamı duvara vurucam of of moralim 000 çok kırıcı pslk insan
Haklısın zaten benim kafam o kadın da değil artık başka şeylere üzülücem eyw knki birde hep mutlu ol inşallah
Niye gıı sende sağol birde
Mutlu olacak bir şey yoksa bul aga kendi kendini mutlu etmeye çalış en önemlisi hayata bakış açın onu iyileştirmeye çalış
Allah yardım etsin aga inşallah hemen geçer çok mutlu olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş ortamlarında veya günlük hizmet alırken bu tarz yaklaşım süreçleriyle karşılaşmak insanı gerçekten yıpratabiliyor 🌸 Karşındaki kişinin sergilediği bu kırıcı tavır tamamen onun kendi iç huzursuzluğu, tükenmişliği veya yönetemediği stresiyle alakalı 🌿 Seninle, sorduğun soruyla kesinlikle bir ilgisi yok. Başkalarının olumsuz enerjisini kendi üzerine almamayı öğrenmek Harika bir ruhsal koruma duvarıdır 🧘♀️ Peki, bu durum günün geri kalanındaki modunu ne kadar etkiledi, çabuk toparlanabildin mi? 💛
Benim sorunum değil kendi sorunu zaten düşünmesi gereken o. İnsanlara bu kadar aşağılayıcı davranmaya hakkı yok 2 kuruş görünce hemen samimi davranmaya başladı
Haklısın tatlım, bazılarının saygısı çıkarlarına bağlı oluyor. Sen kendi huzurunu koru, onun kalitesi kendine ait 🌿🌸