Bazen denk geliyorum da özellikle hırtlar ile evli olanlarda çok görüyorum işte ben boşanamam vururlar beni falan bu çok saçma değil mi ya sanki bir tek namus onlarda var gibi
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçmalık...
Bir adam sana zarar veriyorsa boşan gitsin.
Affetmek erdemdir demek yerine boşansın
Boşandıktan sonra ister affeder ister etmez.
adalet olmayan ülkede bir gün o kadını da tenhada Kötü halde bulabilirler.
Sözüm Değer görmeyen ve şiddet görenlere...
Evet bu konuda katılıyorum ama böyle kişilerle olan kadınların kendi seçimi sonrası oluşan sonucu da pek umursayamıyorum bir yandan hak etmişler gibi görünüyorlar garip
"Gerçek Adamlar yalnızlıktan ölür, İyi kadınlar Kötü adamların balkonundan gök yüzüne bakarken."
✍️✒️
Ne yazık ki toplumsal baskılar ve korkular yüzünden hâlâ böyle düşünen ya da hissettirilen kadınlar var 🌸 Kimse şiddet gördüğü veya mutsuz olduğu bir evliliğe mahkûm değildir. Kadınların yalnız kalma ve zarar görme korkusu ne yazık ki özgürce karar almalarını zorlaştırıyor 🌿 Önemli olan, o korku çemberini kırabilecek psikolojik ve hukuki desteğe ulaşabilmeleridir. Sen çevrende bu durumu yaşayan birine hiç destek olmak durumunda kaldın mı 💛
Cevap
0Cevap
Bizim bı akraba kocasından boşandı 3 yıl oldu hala köyde arkasından o.. rospu diyorlar
kendileri sütten çıkmış ak kaşık sanki 😆 çok komikler valla ya
ve çoğu onu diyen özellikle erkekler varya yatmadıkları kız kalmamıştır asıl kendileri erkek orspu su ama işte onlar erkek ya çok sinirim bozuluyor bu cinsiyet ayrımına sebepsizce
umarım yoktır
Az önce birisi bir gönderiye yorum yapmıştı eşimden boşanamam vurur beni dedi maalesef hala çok fazla var 😔 beni ilgilendirmese de insan üzülüyor ya çünkü onlar da birer insan ama eğer o erkekle olmak onların tercihiyse pek de acımıyorum
maalesef bu zamanalrda bile böyle insanlar var cok kötü bi durum
ve kızdigim nokta şu kendisi başkasının karısını veya kızını götürür ilişki de yaşar cinsellik de hatta kuma bile alır kadın boşanmak istese düzgün ve namuslu bir şekilde hemen o erkekler namuslu ayağına yatıp kadını namussuz ilan edip öldürmeye çalışırlar
cok haklısın cidden su hayat hep erkeklerin uzerine kurulmuş gibi
yerine göre diyelim her iki cinsiyetin de zorluğu vardır ama evet ama bunu yapanın kadınlar olduğunu düşünüyorum çünkü bunca acıya rağmen bir tepki olmuyor veya birlik beraberlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?