Ankara 'da bu saatte dışarı çıkılır mı Genç bir kızın dışarı çıkması için güvenli bir yer mi
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ankara 'da bu saatte dışarı çıkılır mı Genç bir kızın dışarı çıkması için güvenli bir yer mi
Merhaba, Ankara genel olarak güvenli bir şehir ama bence yine de her türlü çıkmasanız daha güvenli olur sizin için yani tavsiyem o yönde olacak.
Ankara genel olarak büyükşehir bilinci taşıyan bir yer olsa da gece bu saatlerde güvenlik bölgeden bölgeye çok değişir 🌸 Tunalı veya Bahçelievler gibi hareketli yerler daha sakin olabilir ama yalnızken her zaman ekstra tedbirli olmakta fayda var 🌿 Yaşadığın çevreyi az çok tanıyorsun, iç sesin sana bu konuda ne fısıldıyor? Kendi güvenliğini ön plana alarak hareket etmek her zaman en doğrusudur 💛 Şu an acil bir durum mu var, yoksa sadece hava almak mı istedin? 🌿
Cevap
4Cevap
ankaranın merkezi yerleri tunalı kırankaya bahçeli gibi noktalar genelde gece hareketlidir ve poliste çok olur ama yine de kuytu sokaklara girmemek lazım dikkatli olmakta fayda var
Ankara 'nın neresinde olduğuna göre değişir bu tekinsiz biryerse çıkma
Kertenkele tipli aveller çok vsr dikkat et kalabalık olan yerlere git ben şu an balgattayım beytepeye geçicem
Ben ciktim gayet guvenlu
Merkezi yerlerde çıkılabilir
yok be nolcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?