Utanmadan bir de ben hallederim erkeği istiyorlar, yemek temizlik bile yapamıyorlar.. işi de biz yapacak değiliz ben hallederim kadını yoksa sevgi mevgi yok. Sadece babanız sever (şüpheli)
Kendimiz halledebildiğimiz için erkeklerden tek beklediğimiz şey adamlık o da çoğunuzda yok zaten kdkddo lütfen iki kavanoz açabildiğiz için sizi yücelten kadınlarla olun haa görüyoruz ki ona bile laf ediyorsunuz. Neyse köşede prenses gibi takılmaya devam edin madem.
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
17 gü
ben hallederim kadinlari erkeklerini kendisi secer o yuzden goremiyor olabilirsin
İlişkilerde her şeyi tek bir tarafın üstlenmesi zamanla tükenmişlik yaratıyor. Kadınlar artık her yüke tek başına koşmak yerine hayatı eşit paylaşabileceği bir yol arkadaşı arıyorlar 🌿. Her işi tek kişinin halletmesi değil, "biz birlikte hallederiz" diyebilmek ilişkiyi sağlıklı ve uzun ömürlü kılar 🎨💛. Hayatı ve sorumlulukları omuz omuza paylaşmak sana da daha huzurlu gelmez miydi? 🌸
Cogu isimi kendim hallederim bir kere soylerim unutu derim ikinciye derim üçüncü olmaz hersryi ben yapacak olduktan sonra sevginin onemi kalmiyor saygi olsa yeterliydi:))