Erkekler sadece çalışıyor ama kadının hem çalışmasını hem çocuğa hem eve bakmasını hem iyi bir anne olmasını, fit vücutlu, eğitimli, bakımlı ama çok para harcamasın, yeri geldiğinde aileme baksın, tüysüz, genç olsun istiyor
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazla genel konuşmuşsunuz. Benim tanıdığım yüzlerce erkekte bile ben çalışıyor isem evleneceğim kadın çalışmasın diye düşünür. Fit vücud vs de hikaye gerçekten hakiki sevgiyi bilen kişi karşı tarafın fit vücuduna vs bakmaz bence. Yeri geldiğinde aileme baksın derken de bu evlilikte bence önceden konuşulması gereken bir mevzu çünki erkegin olur kadının olur ailesi rahatsızlandiğında iki taraftan biri de ben bakmam vs dese zaten o iş baştan olmamalı. Diyeceğim Doğru insanı bulursanız bu dedikleriniz çözüme ulaşır mutlu bir evlilik hayatınız olur ki çevremde boylesi yüzlerce var. Evlilik kadını tüketir mahveder demek bilemedim :)
Genel konuştuğuma hak verdiğine göre çoğunun böyle olduğuna da hak vermişsin demektir :)
Yok baci yanlış anlamışsın. Fazla genel konuşmuşsun derken genelleme yapmıssın, hepsi böyle değildir demek istedim
Doğru insan yoktur fırsatları ve koşulları şu anlık uygun insanlar vardır büyüyeceksiniz
Sondaki büyüyeceksinizi anlamadım sishushs. Ama bu dediğinize katılmıyorum zira gayette evli olup iki tarafında çalıştığı versiyonda erkeğin de yükün altına girip kadının ev işleri vs arasında boğulmaması için yardımlaşanından tutun, erkeğin çalışıp kazandığı eşinin ise çalışmayıp evdeki işleri hallettiğii ve eve geldinde kocasının yorgunluğu hafifleten vs vs. Yüzlerce örnek verebiliriz. Başta da dediğim gibi hayattaki durumunuza göre doğru insanı bulursanız ne erkek ne kadın mahvolur, tukenir. Guzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır ;)
Cok mantikli... 🙃
Yok yok insan bi nedenini kendisi icin bulmali.. yani 4 4 lük olmazsi gerekmiyor... istediğin kadar yap öyle beklenildiği icin öyle gerektiği icin vs vs değil hayat... tabi buda bi tecrübe edilidikten sonra fark oluyor ama insaniz sonucta kendimizi geliştiriyoruz bi sekil diyormuşum
Haklı sitemini çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşam yükü adil dağıtılmadığında evlilik kadın için gerçekten yıpratıcı bir hâl alabiliyor. Ancak sağlıklı bir evlilik, iki insanın birbirinin hayatını kolaylaştırdığı dengeli bir ortaklıktır. Sorumlulukları ve hayatı eşit paylaşabileceğin, sana yük olmak yerine sana alan açan doğru insanla karşılaştığında bu duyguların değişebilir 💛 Sen hayatındaki partnerden en çok hangi konuda destek görmek isterdin? 🌸
Cevap
21Cevap
Cevrenizi degistirin. Bu dediginizi bu sekilde talep edenler kulturden medeniyetten hic nasibini almamis erkekler.
Daha makul bir cevre icine girerseniz erkeklerin hatiri sayilir bir kisminin bu bahsettikleriniz gibi olmadigini da gorebilirsiniz.
Bence de ya elbette mümkün tabiki erkek de tükenir ama en çok kadın sanki
doğal seçilim senin gibi hastalıklı ve inkarcı kafaları elemekte çok usta. evlenmemen gerektiği konusunda hemfikiriz, çoğalıp toplum düzenini bozacak toksik kafaların yaymamalısın. evlenmemen isabetli.
yorumda kudurabilirsin kuduz.
Bu yaşa gelip bekar kaldığına göre kuduran kim belli
aynen böyle kudur. bak söyleyecek lafın olmadığından ancak bana saldırırsın :D
Kuduran sensin dayı büyük ihtimal sana bakan kız yok kadınlara nefretini internet üzerinden yapıyorsun sağlamk dayak yememek için de gizlisin :)
grizekalı halen bana saldırıyor, kudurmaya devam "büyük ihtimal" flan, he yrrrraaam :D bakan kız yok, nefret falan ya he he söylediklerimin sapına kadar doğru olması canını acıtıyor farkındayım. kudur.
kendin çok açıktasn da bnim gizliye bok atıon, aile toplum millet düşmanı woke iti seni. ağlayarak günlüğüne yaz.
Dayı şeyindeki kıllar ağırmış hala benle laf dalaşındasın bi kitap kuran oku namaz kıl ölmek ğseresin yazık la dayıya sahip çıkın
şeyimdeki kılın ağardığını babandan gördün muhtemelen çarpık aile ilşkilerinde. şeyimdeki kıl olamayacak tip bana sallıyo halen, kudur :D
Dayı yumuşaklık var mı
Kendi dayına da böyle sordun diye herkese sorulmaz yavrusu. Hadi git aşı falan ol sen artık
Yok kimseye sormadım sende var ama
Hayırdır yumuşakların içinde büyüdün herhalde uzmanı olmşn. Gönder an. nı o söyler sana yumuşak mı sert mi...
Yumuşak seni çok konuşma
Beynini de tükettiğne göre dağılabilriz🤣🤣
Bi daha kafanın basmadığı meseleye ağzından sçmazsn
Öyle valla erkekler sadece çalışıyor kadınlarda genelde tüm sorumluluk. Evin işi, çocuk, yemek , faturalar.
evlenme o zaman özgürce beğendiğine domal vursun saplasın tokatta atsın kızartsın
Ne diyon dede
evlenme vurdur şiktir kendini diyorum
Her evlenmeyen kendini veriyor mu nasıl bi ailede büyüdün de normalleştirdin yazık
bakire merym olup isayımı doğuracaksın
nprmal ama bunlar... isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor
eheheheh bunların kafası iyice ne erkek gibi çalışmaya başladı
Evlenmek zorunda değilsiniz hiç kimse değil
Evlenmeye gerek yok
Tek tükenen kadın mı yani
Erkek kadın kadar yıpranmıyor araştırmalar var
Kim evde’ ülkede kadınların yarısından fazlası çalışıyor üstelik sizi çekip çeviriyor
Hmm
Çok mantıklı dedin evlilik iyi degil
vajina tüylü kalabilir. :)
Erkekler içinde geçerli
Basit bi çözüm evlenme
Aynen o yüzden napcaz evlenmeyecez
Uyum yoksa hic birsey yoktur🌹😇
Çürümüş meyve olduğunda yalnız kalma diye
Köle olmaktansa yalnızlık iyi amca git kendine başka köle bul
Amca demenden zeka seviyen belli oldu slk
Profile kendini objeleştirmiş biri genç olamaz da yazık sana
Burayı kapat ve niye bu kadar malım diye kendini hesaba çekmeye başla