Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Hayırlı bir evlilik nasip olması için şunu her gün 10 kere okumaya devam et yakın zamanda Hayırlı bir kısmet çıkar inşaAllah
MEVLİDİ ŞERİF FAZİLETLİ DUA VE SALAVATLAR Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-de-hu şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da rab-biş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri muhammedün eşrefül arabi vel acemi muhammedün hayrü men yemşi ala kademi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün sahibül ihsani vel kerami muhammedün tacür rusulillahi katıbeten mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün sadikul akvali vel kelimi muhammedün sabitül misaki hafizuhu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün tayyibül ahlaki veşşiyemi muhammedün hubiyet bin nuri tıy-ne-tü-hu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün lem yezel nuran minel kıdemi muhammedün hakimün bil adli zu şerefin mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün madenül inami vel hikemi muhammedün hayrül halkıllahi min mudarin mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün hayru rusulillahi küllihimi muhammedün dinuhu hakkun neziri bihi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün mücmilen hakkan ala alemi muhammedün şükruhu farzun alel ümemi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün zikruhu ruhun li enfüsina muhammedün ziynetüddünya ve behcetüha mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün kaşiful gummati vezzulemi muhammedün seyyidün tabet menakibuhu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün sagahur rahmanu bin niami muhammedün safvetül bari ve hiratühu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün tahirun min sairit tühemi muhammedün dahikun liddayfi mükrimuhu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün caruhu vallahu lem yudami muhammedün tabetit dünya bi bisetihi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün cae bil ayati vel hikemi muhammedün yevme ba-sin nasi şafiuna mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün nuruhul hadi minezzulemi muhammedün kaimun lillahi zu himemin mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün hatemün lir-rusli küllihimi şeriat kenzi hak miftah tarikat mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi ümmün nebiyyi amine min harri naril ahirah ahyel ilahu mevteha fe amened fil ahirah büşra lena maşeral islami inne lena minel ı-nayeti ruknen gayra münhedimi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi muhammedün beşerün ve leysekel beşeri bel hüve ya-ku-te-tün ven-na-sü kel ha-ce-ri allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin sal-lal-la-hu ala seyyidina mevlana muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike sal-lal-la-hu ala seyyidina mevlana muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah sal-lal-la-hu ala seyyidina mevlana muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tü-di-mü biha hudurana ileyke sal-lal-la-hu ala seyyidina mevlana muhammedin ve ehli beytihi ve ala alihi ve sahbihi salaten tü-di-mü biha fi zikrike ve fikrike sü-ru-ra-na allahümmecburni allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
013 Yorumla- 24 gü
Okumaya başlamadan önce güzel bir namaz abdesti al kıbleye karşı diz çöküp otur şöyle niyet et eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ya rabbi peygamberimiz muhammed Mustafa sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellem efendimizin mevlidi şerifini hayırlı bir eş ve evlilik nasip olması için okumaya niyet ettim kabul eyle ya rabbi amin ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin amin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Soran24 güSen denrdin mi hiç
Soran24 güDenedinmi?*
Soran24 güTeşekkürler bende elimden geldiğince ibadet ediyorum Allah'a güveniyorum dua edersek eğer kıymet bilenle temiz saf sevileceğime inanıyorum
Soran24 güAllah razı olsun
Soran24 güEmeğin geçti zahmet ettin okadar çok sağol
Soran23 güAnladım teşekkurler
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı. Sanaldan zor. Hatta neredeyse imkansız. Geriye reel kalıyor. Ama o da neredeyse sanal ihtimaldeki zorluğa yakın hale geldi artık. Çünkü ortam fena bozuldu. Kimin eli kimin cebinde veya niyetleri ne kadar iyi belli değil artık. Hatta çoğunun niyeti çok kötü.
04 Yorumla
Soran24 güEvet çoğu kişi niyeti farklı yönde kim iyi kim kötü bilemiyoruz
Soran24 güEderim teşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Evde olmak, bir insanın kalbine dokunmana asla engel değil 🌿 İletişim teknolojilerinin çok geliştiği günümüzde güzel dostluklar ve aşklar ekran başından da başlayabiliyor. Önemli olan nerede tanıştığın değil, kurduğun bağın ne kadar samimi ve güvenli olduğudur. Kitap kulüpleri, online hobiler veya seviyeli platformlar yeni insanlarla tanışmak için harika birer kapı 🎨 Kendini sınırlanmış hissetme, doğru insan seninle her şartta ortak bir yol bulacaktır 🌸 Peki senin evde vakit geçirirken yapmaktan en çok keyif aldığın hobin nedir? 💛
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aile & Toplum konusunda 774 cevap paylaştı.
24 güBazen insanın karşısına çıkması için illa dışarıda araması gerekmiyor. Önemli olan denk geldiğinde doğru insanı kaçırmamak bence.
01 Yorumla
Soran24 güÇok doğru
24 güRabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii inşallah
083 Yorumla
Soran24 güAllah razı olsun cümlemizi inşallah
- 24 gü
Dua et namaz kıl
Soran24 güYapıyorum teşekkürler
- 24 gü
Sevilmek istiyor musun
Soran24 güŞuanda değil ileri için ne yapacağım diye düşünmüştüm
Soran24 güNeden sordunuz
- 24 gü
Öyle sordum
- 24 gü
Bende iki defa uzak mesafe ilişkisi yaşadım yarı yolda bırakıldım aldatıldım oysaki çok sevmiştim deger vermiştim
Soran24 güİşte ondan korkuyorum
- 24 gü
Neyden
Soran24 güBende birkere uzak mesafe ilişkisi başlamadan bitmişti bana sanalın önemsiz biryer olduğunu söylüyordu
- 24 gü
Sanaldan şöyle birine gerçekten güvenirsen ve o insan çok iyiyse karakterliyse çok iyi olur
Soran24 güEvet haklısın oda zamanla tanışarak ortaya çıkar huyu azçok mesajlaşmadanda olsa sen hiç görüştünmü telefonla
- 24 gü
Görüştüm hem sesli hem görüntülü çok aşıktık birbirimize
Soran24 güNeden olmadı
- 24 gü
Ailesi yüzünden ailevi sebeplerden dolayı ayrıldık
Soran24 güAilesi baskıcımıydı
- 24 gü
Evet baskıcıydı benle bile onlar evde. Yokken telefon konuşuyorduk ya da dışarı çıktıgı zaman
Soran23 güÇok zor oluyor ama sevince birbirini göze alıyor insan ve karşındakide anlayışlıysa bu duruma daha rahat hisseder
- 23 gü
Ailesi yüzünden ayrıldı
Soran23 güAilesine rağmen senle konuştu bendede öyle oldu düşünceleri değişmiş olabilir mi?
- 23 gü
İletişim azaldı sonra ara verelim dedi ayrılalım o zaman dedi ben senden ayrılmak istemiyorum dedii
Soran23 güBi sürü şey söylemiş kalbi hala sende mantığa yatmayan şeyler olmuş böyle gerekmiştir
- 23 gü
Kalbi bende mii unutmuş tur benii
Soran23 güÇok sevdiyseniz zor unutulur ama alışmıştır hayatına devam etmesi gerekiyor herkesin
- 23 gü
Alıştım yokluğuna fake hesaptan yazıp engelliyor du şimdi hiç yazmıyor
Soran23 güÇok zorlamanında faydası yok
Soran23 gümaalesef
- 23 gü
Olmuyorsa olmuyordur yapcak bi şey yok nasip değilmiş
Soran23 güEvet aynen öyle karşına çıkan insan olur geçmişe takılmamak lazım
- 23 gü
Sence onda iz bıraktımmı pes etmemeyi öğrettim ya
Soran23 güNasıl anlamadım
- 23 gü
Pes etmemeyi öğrettigim eski sevgilimde iz bıraktımmı zor anında beni hatırlar mı sizce
Soran23 güHatırlar iz bırakılır illaki gerçekten sevdiyseniz hatta ulaşmaya çalışmasıda seviyor oluşundan dı ama şuanda pes etmiş gözüküyor yoluna bakmaya karar vermiş olmalı
- 23 gü
İnan o iyi olsun başka bir şey istemiyorum Rabbım ayağına taş degdirmesin her zaman iyiliğini isterim kötülüğünü istemem asla 😊
Soran23 güNe güzel oyle olmalı tabi
- 23 gü
Tabiki gerçekten çok aşıktım canı sağ olsun hakkım sevgim verdiğim emek çaba helal olsun ne diyim mutlu olsun yeter
Soran23 güYine seversin zamanla birini belki hayat devam ediyor
Soran23 güErkekler çabuk etkileniyor daha doğrusu
- 23 gü
Kimseye güvenim kalmadı artık
Soran23 güÇok iyi anlıyorum ama umitsiz olma çabalarsın yeri geldiğinde
- 23 gü
Çabalayacak halim kalmadı artık
Soran23 güTanıştığınız kişiler merak ettirecek biri değilmiş demek ki sıradanlaştı geneli birbirini kullanıyor
- 23 gü
Hep iyi niyetimden kaybettim biri gelip seni seviyorum dese inanmam
- 23 gü
Artık güvenilecek insan kalmadı artık
Soran23 güAynen öyle haklısınız gerçekten
- 23 gü
Allaha emanet olun kendinize çok iyi bakın umudunuzu kaybetmeyin Rabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii inşallah
Soran23 güTeşekkürler inşallah aynı şekilde sizide öyle😊
Soran23 güDeğerli yorumlarınız içn sağolun
- 23 gü
Ne demek her zaman efendimm🙃
Soran23 gü😊😊
- 23 gü
Ben dogru kişiden yana umudumu kestim 🥲
Soran23 güKesmee kaç yaşındasın ki
- 23 gü
28 yaşındayım
Soran23 güOhoo naptın daha genceciksin
- 23 gü
Yaşlandım be ne genci🤣
Soran23 güDaha hala umit var 28 yaş geç değil
- 22 gü
Ruhum yorgun bee
Soran22 gübir şey diyeceğim Kaşların yay, kirpiğin ok, vurduğunu öldürürsün. Geçme mescit yakınından,
Çok namazlar böldürürsün diyerek hayırlı cumalar demek şirkmidir- 22 gü
Hayırlı cumalar mesajıyla birlikte Karacaoğlan'a ait bu tür halk edebiyatı dizelerini kullanmak şirk değildir, ancak dini bir günde ve ibadet vurgusu içeren bir mesajda dünyevi/aşk temalı bir şiirin yer alması uygunsuz ve tezat bir mizah veya zihinsel karışıklık olarak değerlendirilir. Durumun DeğerlendirmesiŞirk Olmama Sebebi: Şirk, Allah'a ortak koşmak demektir. Bu dizelerde Allah'ın ilahlığına karşı bir ortak koşma veya ilahi bir sıfatı başkasına isnat etme inancı yoktur; sadece sevgiliye duyulan hayranlık halk ozanı üslubuyla anlatılmaktadır. Tezat ve Mizah: "Çok namazlar böldürürsün" kısmı mescidin yakınından geçip ibadeti aksatacak kadar güzelliğe kapılmayı esprili bir dille ifade eder. Bunu "Hayırlı cumalar" gibi manevi bir temenniyle birleştirmek genelde sosyal medyada ironi, şaka veya uyumsuzluk (absürt mizah) amacıyla yapılır.
Soran22 güAnladım teşekkürler mahsuru yoktur değilmi niyetim kötü değildi
- 22 gü
Ne alaka?
Soran22 güYa bunu atmıştım bana demişti neden namaz bölünsün gibisinden konuştu
Soran22 güBir tanıdığıma
- 22 gü
Kim?
- 22 gü
He anladım
Soran22 güYanlış anladı şirk filan sandı herhalde
- 22 gü
Anlıyorum
- 22 gü
Boş ver ya
Soran22 güTamam teşekürler
- 22 gü
Ricalar
Soran22 güNerden buldun kaynağı
- 22 gü
Google
- 22 gü
Zaten bende imam hatip mezunuyum orada şirk yok
Soran22 güAnladım teşekkürler
- 22 gü
Rica ederim böyle şeyler deme bi daha bence insanlar yanlış anlar
Soran22 güEvet yanlış anlaşıldım
- 22 gü
Öyle işte
Soran22 güBide bir şey daha sormak istiyorum
- 22 gü
Sor tabi sor😅
Soran22 güÖzelden anlatıyım onu ekleştiğimize göre 😂
- 22 gü
O senmisin
Soran22 güEvet
sanaldan gercege tasimanin ilk olarak disarda tanismaktan ne farki var
03 Yorumla
Soran24 güSanalda güven eksikliği uzak mesafe ilişkisi birçok şey sorun olmaz mı
Soran24 güEvet karşıdaki güveni verirse eminsem ondan benimde şüphem olmaz
Gizli Üye(18-24)24 güReel daha mantıklı sanaldan 5 kez denedim hepsi de birbirinden beter çıktı
014 Yorumla
Soran24 güZor olmadı mı hiç uzak mesafe ilişkisi güven sorunları özlem duymak gibi şeyler
Cevap sahibi24 güZor oldu da ben bunu biraz salklık yapıp da onun yanında olduğumu bilsin diye yemek söyledim ayıcık falan sipariş ettim hiç boş bırakmadım ama sonra meğerse aldatılmışım
Cevap sahibi24 gübenim gerçekte elini tuttuğum hiç kız arkadaşım olmadığı için sevgi nedir sevilmek nedir hiç anlamam bilmediğim şeylerdir yani önceden de ciddi ilişki kafasındaydım sanardım ki o kişiyle sonsuza kadar yaşayacağım
Cevap sahibi24 güama ben ne kadar düzgün olursam olayım aldatılan veya fazla ilgiden dolayı uzaklasılan birisi oldum. He insan özlem duyuyor insan bazen diyor ah keşke yanımda olsa o güzel saçlarina dokunmak onla birlikte yemek yemek ona birşeyler anlatmak yüz yüze
Soran24 güTelefonla görüşürmüydunuz
Soran24 güMaşallah bende öyleyim hiçbir erkekle buluşmadım dokunmadım sanalda 1 kişi kendini sevdirdi benden uzaklaştı niyeti kullanmak takılmalık olabiliyor bazılar sanalı önemsemiyor açıkçası
Soran24 güSenin bir suçun yok kıymet bilene denk gelmemişsin Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın
Soran24 güHepsi nankörleşıyor
Cevap sahibi24 güGünaydınlar
Telefonla görüşmedim çünkü ben görüntülü veya sesli görüşmeyi yapamıyorum çekiniyorum sesim çok kötü geliyor bana 😔
Cevap sahibi24 güUmarım ama artık uğraşmak istemiyorum komple salacağım muhtemelen belki evlenmem çünkü her yeni kişiyle konuştukça evleneceğim kişiye ihanet gibi oluyor
Cevap sahibi24 güya kıza dokunmadan telefon aldım daha elini bile tutmadım sırf telefonu bozuk ve iletişimimiz kesilmesin diye o da aynı telefonla başka erkeğe yazmış yani aldatıldım ve sonra bir baktım ki o telefonla foto çekinip sosyal medyaya atmışlar bu benim hayatım gibisinden
tabi kız yabancıydı
Soran23 güYinede umidini kaybetme kafa dengni bulursun kiymet bilenlerle karşılaşırsın inşallah
Cevap sahibi23 güumarım pek sanmasam da
Soran23 güÖyle gözüküyor bin yılda olmayan bir günde değişir biraz çabada lazım
Gizli Üye(25-29)24 güDoğru söylemişler ailen neden baskıcı bu kadar görücü mü yaptırcaklar
015 Yorumla
Soran24 güEvet görücü düşünüyorlar ben istemiyorum korkuyorum
Cevap sahibi24 güNeyden korkuyorsun mesela istemediğinle evlenmezsin sonuçta özelden konuşalım mı
Soran24 güSürekli kararını değişiriyorsun tanışıp tanışıp bırakıyorsun deseler ne yapacağım
Cevap sahibi24 güTanışmadan nasıl anlayacıksın adam oluş olmadığını
Soran24 güNasıl anlayabilirim tecrübeleriniz varsa dinlemek isterim
Soran24 güTavsiyeleriniz öneri gibi
Cevap sahibi24 güÖzelden konuşalım
Soran24 güNeden
Cevap sahibi24 güDaha özel konular oldupu için yorumdsn sohbet etmeyi sevmiyorum sapık değilim sonradan engellersin istersen
Soran24 güTamam ekliyorum
Cevap sahibi24 güGizliden çıkıyorım o zaman
Cevap sahibi24 güEkleyeceksen beğendim soruyu
Soran24 güTamam ekleyenibilirsem deneyim
Soran24 güYeniyim
Cevap sahibi24 güBasit beğenenlerden benim profilime girip ekleye basıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
24 güsanaldan olsun dikkat et ama
05 Yorumla
Soran24 güGüven eksikliği ve özlem duyuluyor
- 24 gü
takip eder misin konuşalım
Soran24 güOlur
- 24 gü
bekliyorum
Soran24 güİstek attım şimdi
24 güInternet bir araçtır ve amaca hizmet eder
014 Yorumla
Soran24 güNasıl?
- 24 gü
Madem baskıcı aileniz var sosyallesemiyorsunuz, internetten tanışın sizde birileriyle.
Soran24 güUzak mesafe olduğu için sorun yaşamazmıyım?
- 24 gü
Bu ülkede de uçakla her yer ma, x3 saat sürer. Ee sende yakın mesafe birini tercih et
Soran24 güBuluşmak isteyecek buluşamayacğım beni severse beni hertürlü görmeye çalısan biri olur mu
Soran24 güÇabalayan
- 24 gü
Tabiki olur. Ama sadece sanaldan konuşmakla da olmaz. Reele taşıyıp daha yakından tanımak gerek
Soran24 güSürekli sanaldan çıkmayanla olmaz değilmi niyeti eğlenmelik takılmalık duygu sömürücüler onlar
- 24 gü
O açıdan değil.. Sanalda gerçekleri saklamak kolay o yüzden reele taşıyıp daha yakından tanımak gerek
Soran24 güReelden kaçıyorsa o kişi olmaz dimi ve reele bir kız için yol kat etmek her yiğidin harcı değil çok sevmişse amacı farklı yönde olmadan uzaktanda görmek isteyen olur mu hiç
- 24 gü
Ya insan sevdiği kişiyle birlikte vakit geçirmek ister. Uzak mesafe ilişkisi herkes taşıyamaz. Gerek maddi, gerek manevi.
Soran24 güEvet çok doğru
- 24 gü
Ailen çalışmana izin vermiyor mu?
Soran23 güEvet vermiyor
- Aile & Toplum konusunda 909 cevap paylaştı.
24 güDurum kotuymus
09 Yorumla
Soran24 güÇok kötü sanaldan konuştuğun kişiye güvenemiyorsun gerçeğe desen ailevi sorunlat
Soran24 güSorunlar*
- 24 gü
Gerçek neredeyse imkansız gibi gorunjyor anca görücü şanslı dene sen yinede ama temkinli ol belki bı ihtimal
Soran24 güGörücü korkuyorum o yönden yaklaşmıyorum
- 24 gü
Sanal dene bı com tanışma uygulaması var diye bikiyorum
Soran24 güTanışma uygulamalarını sevmiyorum
- 24 gü
Diğer türlü nerdeyse izole yasiyosun şansın düşük
Soran24 güZamana bırakayım denk gelirim kismetimle kim bilir
- 24 gü
Oda olur
Gizli Üye(18-24)24 güGörücü usulü tanış.
014 Yorumla
Soran24 güKorkuyorum
Cevap sahibi24 güNe için korkuyorsun? sanaldan tanışmaktan daha iyidir direkt yüz yüze geliyorsunuz.
Soran24 güİyi davranıp sonrasında değişirse?
Cevap sahibi24 güKaderinde varsa bundan kaçamazsın, ister internetten istersen sosyal medyadan tanış yaşayacağın varsa yaşarsın buna bir sey yapamazsınki.
Cevap sahibi24 güYıllarca sevgili olup evlenenler var 1 hafta sonra boşanıyorlar. Nasip bu işler en iyisi hayırlısını istemek.
Soran23 güEvet çok haklısınız boşuna endişe ediyoruz olacaktan kaçamayız yazılmışsa olacak gelir
Cevap sahibi23 güAynen öyle hayırlısı neyse o olsun, belki sosyal medyadan belkide görücü usulü olur kim bilir. Bende evlenmek istiyorum ama sürekli hayirlisini istiyorum dileğim bu yönde yoksa olmasın zaten.
Soran23 güBende öyle diliyorum inşallah kıymet bilenlerle karşılaşırız çunku sevgimiz temiz hakeden birisi haketmeli
Cevap sahibi23 güİnşaAllah guzel insanlar girsin hayatımıza, evlilikte en önemli şey nedir diye sorsan herkes cinsellik falan der tamam bu önemli cinsellik yaşamazsan o evlilikte olmaz zaten ama bana kalırsa en önemlisi güven ve anlayışlı olmaktır. Eğer anlayışlı ve alttan almayı bilmezsen o evlilik zaten yürümez. Hem kadın hem erkek alttan almayı ve anlayışlı olmayı bilmeli böylede davranmalıdır.
Soran23 güBenim içinde önemli olan güven ve hayat paylaşılmalıktır köle gibi gören insanlardan nefret ederim kadınlarıda anlamak lazım
Cevap sahibi23 güTabii çok şükür öyle bı insan değilim, bı eşim olursa ona gerçekten çok güzel davranacağımı ve mutlu edebileceğimi düşünüyorum. Bu zamanda hâlâ köle gibi gören varsa pes diyorum Valla. Bı kadın tarafından sevilmek gerçekten çok güzel bir duygu.
Soran23 güEvet aynen öyle seçimim olacaksa böylesini kaçırmak istemezdim sen daha doğru insanlarla karşılaşmamıssın karşılaşırsan değerini bilir tanıdıktan sonra sever tanıştıktan sonra az bir vakit geçirdikten sonra anlayabiliyorsun ne amaç doğrultusunda ve ilişkinizin ne sonuca varacaganızı biliyor olmalısınız zaman gösteriyor ve sonra seçim sizde
Cevap sahibi23 güKarşılaştım birbirimizi çok sevdik ama hikâye bitti gerçekten bana sevilmenin nasıl bir hissiyat olduğunu iliklerime kadar hissettirdi o yüzden dedim zaten bir kadın tarafından sevilmek çok güzel bir duygu diye. Biteli 4 sene oldu ondan sonrads hayatımda kimse olmadı Şu an yalnız kafama göre takılıyorum.
Soran23 güBilemiyor insan seviyor gibi gözüküp yarı yolda bırakacağını bilemiyorsun
24 güBuradan bulursun
08 Yorumla
Soran24 güHerkes çok tuhaf
- 24 gü
Eğlenceli olanlarda var
Soran24 güAmaçları farklı yönde
- 24 gü
Evet maalesef
Soran24 güİşte kastediğim bu sanaldanda olmuyor nasıl olacak
- 24 gü
Aklıma başka fikir gelmedi
Soran24 güPekii Teşekkürler