Kim olduğunu biliyorum ısrarla sahte hesaptan ekliyordu, kimsin diye üsteleyince kavga çıktı. Bana başörtülüsün, dengimiz olamazsın dedi. Zaten özgüvensiz hissediyordum ve çıkarmak istiyordum, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
24 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah’ın emrini beşerin sözü geçersiz kılamaz veya değiştiremez.
"Şayet cennet ehli kadınlardan bir kadın yeryüzüne çıkmış olsaydı, muhakkak yer ile gök arasını aydınlatır ve ikisini güzel bir kokuyla doldururdu. Ve elbet o kadının başörtüsü (nasîf) dünyadan ve dünyadaki her şeyden hayırlıdır."(Buhari, Rikak, 51)
emojiyi ben koymadım
Bence acele edip sakın böyle bir karar verme. Günahlardan bahsedip seni korkutmaya çalışmayacağım, çünkü bu sadece o kararı vermene neden olur biliyorum. O kişinin yaptığı kendi saygısızlığı ve ön yargısı; anlattıklarına göre bu durum senin için sadece bir bahane haline gelmiş. İstemeden kapanmış olman seni üzüyor olabilir ama insanlara saygısı olmayan biri için değer mi? En zorunu başarıp nefsine hakim olmuşsun. Başörtü senin güzelliğine güzellik katar. Asıl onun dediğini yaparsan o kendini haklı sanacak; başkalarının egosu için şeytanı sevindirme. Sevgilerimle 💐
İnançların ve kimliğin, başkalarının sığ yargılarına malzeme edilemeyecek kadar özeldir 🌸 Birinin sırf kendi öfkesini kusmak için yaptığı bu saygısızlık, senin değerini asla düşürmez. Özgüvensiz hissettiğin bir dönemde böyle bir saldırıya uğramak kararını etkilemiş olabilir ama bu kararı başkalarının değersizleştirmelerine tepki olarak değil, sadece kendi iç huzurun için almalısın 🌿 Şimdi biraz durup nefes al, başörtünle ilgili hissettiklerin gerçekten senin arzun mu yoksa bu kırgınlığın bir sonucu mu? 💛🧘♀️
Cevap
3Cevap
Saçmalamaaaaa çıkarma sakın başındaki örtüyü. Ksrlara ne bakıon sen konuşma onla engelle. Kurban olsunlar başörtüye
Dengin olamaz zaten sen üstünsün
Niye
Her sekilde daha güzelsin daha güçlü ve özelsin
Tuzağa dusme
Saçmalama
Napcam önceden de istiyordum isteyerek kapanmadım zaten
O dedi diye böyle bir hareket yapma
O dedi diye değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?