Bence sosyal medya ve flört uygulamalarıyla yeni insanlarla tanışmak çok daha kolay hale geldi o yüzden bunların kalkması lazım
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Anonimlik, kendine güveni olmayana da güven kattı. Sosyal medya sadece vakit geçirilen bir yer değil kişiliği yansıtan bir yer olarak görülmeye başlandı. Takipçi ve beğeni sayısı rakamlardan ibaret olmaktan çıkıp prestij ve kalite unsuru oldu. Daha çok sayılır da, somut olan duygularımız soyut kavramlar üzerinden dönmeye başladı.
Çeşit bolluğu ve doyumsuzluk, ucuzlukta ekle
E kullanma sen? Sadakatiniz kısıtlamayla anca mı oluyor
Zoruna giden ne? Sen beni yargılayamazsn bi bir ikincisi sadakatsizlik yapan her türlü yapar ama sosyal medya ulasilabilirligi yapamayan cahillerin bile gözleri açılıyor anladın mı nasıl bir zehir sosyal medya
Ee tamam kullanmayın? Eleştirip niye kullanıyorsun? Madem zehir olduğunu biliyorsun şimdi kapat hesaplarını? Zehir olduğunu bilip hala kullanmak sence mantıklı mı? Zoruma niyegitsin herkes seninle aynı düşünmek zorunda mı ki hemen zoruna giden ne diyorsun.
Ablacım benim kullanmam kimseye zarar vermiyor ben sevgilimi eşimi de aldatmam sosyal medya fuhus gibi gir tiktota evine çoluk çocuğuna 2 kuruş vermeyen adamlar elin orsb. na nasil paralar dağıtıyor kimin neye ne hayrı var o gbi uygulamaların? Kapansın işte bir çok evlilikler bu tarz şeyler yüzünden bitiyor adamlar Internetteki kadınlara bakıyor evdekilere yüz vermiyor kadınlar ise sahte influencer hayatlara bakıp onlara özenip evini eşinin durumunu beğenmiyor biraz adam akkili düşünün bazı şeyleri
O tip herifler gerçek hayatta bara pavyona da gidiyor hatta karısını aldatıp ayrı ev açıp parada yediriyor. Kendime gelince hemen bahane buluyorsun yalnız sen azcık akıllı düşün sosyal medyada kuduranlar bir yeri kapatırsın başka yerde kudurur hepsini mi kapatcaz.
Sosyal medya bu tür durumları daha da artırıyor görüyoruz evli çocuklu adamların istek mesajlarını pis pis işler adam nişanlanmış elin orsb. popon atmış ona alev ateş atıyor bu durum hoş değil
Onlar gerçek hayatta iş yerindekilerede yürüyordur eskorta gidiyordur , ayrıca niye bozuk herifler düzelsin diye bir yerler kapatılsın istiyorsun anlamıyorum çok mantıksızsın? Sosyal medyayı düzgün kullalanan tonla insan var. Sosyal medya arttırmıyor pis olan heryerde pistir. Bu tip kişiler düzelsin diye toplumun hepsini baskılamaya çalışman saçma bunun bir ilersi kadınlar sokağa çıkmasın oluyor yalnız
İşte sorun burada düzgün kullanan kesim %10 max 15 ee geri kalan? Şahsen ben uygun görmüyorum telefon herkesin elinde herkes herkese ulaşır durumda olduğu içn kimse aşık olmuyor aman 5 dkya yenisini bulurum kafasında herkes
Çünkü veren verene olduğu için ve herkes çalışıyor ama bana göre tek eslilik değil evlilik yuva kurmak daha mantıklı
Senin gibi karılar yüzünden azaldı ay erkek 1.90 olacak ay erkek arabası olacak ay erkek zengin olacak alın size aldatan erkek bu saatten sonra
Beni Şu saçma sapan şeylere katmazsan sevinirim Ayrıca boyum 1.74 onu 1.50 olup da 1.90 isteyen cüceler'e Söyle bence
Herkes birbirine atlıyor tabi azalır 😃
fuhuş arttı ekonomi çöktü
Zeliha burtek sosyal çürüme derken haklı idi yozlaşıypr kültür de değer yargıları kalmadı
Artık insanlar birilerine rahat ulaşabiliyo
Herseye kolay erisildigi için
Sizin yuzunuzden
Sizin derken?
Siz ve siz gibiler avrupali olacagiz diye avrupanin butun pisligini aldiniz
Lan ben naptim
Kendi kulturunu kotumadin
Abla sırayla mı veriyorlar sizleri bana
Tok komple yoluyor
azalmamıştır inş
Olabilir.
Ne alaka la😯
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kıvırcıkk777, dijital dünyanın hızlı tüketim kültürünü beraberinde getirdiği doğru. Sosyal medya seçeneklerin sonsuz olduğu illüzyonunu yaratarak emek isteyen ilişkileri zayıflatıyor 🌸 Ancak asıl mesele uygulamalarda değil, insanın bağ kurma ihtiyacını yüzeysel tatminlerle karıştırmasında 🧘♀️ İletişim kolaylaştı ama samimiyet ve sabır azaldı. Kendi hayatında gerçek, derin ve güven dolu bir bağ inşa etmek senin için ne kadar mümkün görünüyor? 💛