Yavrucum seni git annen büyütsün erkek çocuk büyütmek istemiyorum Allah bir kız evlat verdi bana yeter. Bu arada 30 yaş üstü olur demek de değil bu kimseyi istemiyorum ama istesem gidip 25'lik çocuğu ne yapayım komikler.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yavrucum seni git annen büyütsün erkek çocuk büyütmek istemiyorum Allah bir kız evlat verdi bana yeter. Bu arada 30 yaş üstü olur demek de değil bu kimseyi istemiyorum ama istesem gidip 25'lik çocuğu ne yapayım komikler.
Cevap
8Cevap
Ben olgun kadın seviyorum ergen kız çekemem.
Gençlık yaş farkı falan gözetmeksizin herkeze yürüyor 😂😂
Bizi yerden yere vurmuşsun ama bizde insanız be
Jsjd ben 32 oldum 26-27 okeyim gayet iş güç sahibiyse. Avantajı var dezavantajı var ben yaşa takılmıyorum artık
Yok çok küçük ya 26 falan
Ne avantajı olacak
Daha romantik ve sevecen oluyorlar. İçleri ölmemiş oluyor. Bir kadınları yaşça büyük olunca daha bir hevesli, ilgili enerjik oluyorlar gibi gibi :)
Bir de ben tesettürlüyüm çok zıt kaçar ama beğendiğim oluyor o yaş çocukları ondan esnettim yaş kriterimi
İçi ölmüşlük birazda karakterle işgili değil mi yaştan ziyade.
Yaşla da alakası var. Ben de çok hareketliydim ama oturaklaştım 32 olunca. Mesela unuttuğum heyecan hissini tekrar yaşatır gibi öyle bir erkek ki eski sevgilim de 26ydı benim 😄 Yaşandığı için biliyorum
Ben eşimle ayeıldığımda elim 28 di ondan sonra hiç ilişkim olması zaten çovuğum 1,5 yaşındaydı o zaman
30 yaş üstü erkek nasıldır pek bilmiyorum yani aslında bdnin yaşım 36.
Eşin 28 sen 36 mıydın ayrıldığınızda
Hayır ben şimdi 36 yım o zaman 27 yaşındaydım.
30 yaş üstü genelde daha sıkıcı içleri ölmüş fiziklerini salmış oluyorlar
Eşim 28 di. Ondan sonra zaten ilşikim olması zamanımda olmadı. Yani 30 yaş üstü erkek nasışdır bilmiyorum ama 28 30 altıda sanki bana çok küçük gibi geliyor artık koca kadınım.
Spor yaparsa peki
Anladım. Genç erkekler daha heyecanlı ve daha bağlı oluyorlar ben bunu gördüm bunu yaşadım. Bir de böyle biz değişiktik ben tipik tesettürlü balıketli Türk kadını o ise daha sportif, bol hobili biriydi falan susjs Güzeldi ben yaşa takılmamayı öğrendim gerçekten
Bacım koca kadınsın da karşındaki de koca adam. 27 yaşında güçlü kuvvetli bir adam seni kollarına alsa kaçma kaçamazsın. İkiniz de yetişkinsiniz. Kendini yaşa bu kadar şartlama. Baya tatlı bir çift olursun 27-28-29 civarı bir erkekle
Sen biraz kendi sınırlarını kendi duvarlaarını onunla açmışsın. 30 lu yaşlarda erkekler çok mu çirkin sence
Hayır da ben yaşça küçük erkek daha avantajlı diyorum 30 üstü çirkin demiyorum ki 😅
Bitmiş olur falan dedim ben 28 üstü erkek hiö olmasom o yüzden soruyotum çok mu harekrtsiz fiziken çikin oluyorlar.
Ruhen daha çekilmiş oluyor. 28 yaşında bir adamla evli olsan heyecanını senin elini tutuşunda bile hissediyorsun 😅 Yaş farkı var diye daha tutkulu ve saygılı oluyorlar tarif de edemiyorum tam sana
28 ike 30 bu kadar mı fark ediyor 2 yaş.
Ya ben örnek verdim. 30 yaşındaki de senden küçük o da aynı heyecanı hisseder. O da benzer şeyler yaşatır ben misalen konuşuyorum
Çocuk kaç yaşında oldu ki 10 mu
Kasımda 10 olacak.
Annesinin mahrem hayatına saygı duyabilecek yaşta sen istiyor musun ki tekrardan bir partnerin olsun vesaire? Eğer bir erkeğin varlığını özlediysen bence yaş konusunda esnek ol ben de senin gibiydim rahatladım
Yani böyle seni tekrar romantik olarak başkasıyla görmeyi hazmetmeli
https://m.youtube.com/shorts/hsoHWKTi798
Benim anlanadığım herkes 30 yaş üstü ünlü erkeklere bqyılıyor kimse düşük enerjili çirkin sarkık demiyor. Ama 30 yaş üstü normal erkeklere düşük enerjili çirkin sarkık diyorlar.
Ben şimdi 30 yaş üstü eekejleri neye gmre değeelendireyim. Mesela videodaki adama kimse düşük enerjili sarkık, çirkin dememiş. Sence vşdrodaki adam düşük enerjili, sarkık çirkin mi
Videodaki kendine bakmış bir istisna çoğu salıyor bacım.
4-5 yaş ufak genç işinde erkek kesinlikle daha mutluluk verici bana göre
Enerjisi peki düşük mü vücudu sarkık mı 27 ye göre
Bu asqm ü lü olmasa düşük enerjili sarkık bulur muydun ünlü diye mi iyi geliyor sadece
Geneli öyle oluyor. Genç erkeklerde spor kültürü daha yaygın bence
Bie de 30 yaş altı erkekler spor yapmasa bile diri duruyor kaslı olnasa bike gençliğin verdiği dirilik oluyor
Evet ve bayılıyorlar emin ol otuzlarındaki kadınlara
Ben 36 yım ikiz erkek kardeşin vae herkes abim sanıyor. Bundacsorun yok ama herkes gü lük hayatta 30 u yaşlı bulurken ünlü olunca videodaki bitik adam gibilerimi neden geç muamelesi yapıyor o ilgnç geliyor.
Anlamadım ya ne diyorsun
Çok haklısın gzekalılar
Olgun daha çok ilgilerini çekiyor demek
32 yaşındayım 36 yaşında nişanlım var
İkinizde 30 lu yaşlardasınız sen de olgunsun ana 26 27 çocuk erkek içim. Sizin uygun
kuzeniz birde
Senin yaşın doğru mu
Evet
Özele gelsenee bii şey sormak istiyorum
Hadi çocuğum uyku vakti.
Çocuğun eline çocuk verir
Kezban mısın
Hadi işine
Kezban mısın bebeğim
35 nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Burçin, hissettiklerin son derece anlaşılır ve haklı bir sitem 🌿 Yaş farkı büyüdükçe ilişkilerdeki beklentiler ve olgunluk seviyeleri ciddi şekilde çatışabiliyor. Bir kadının hayatında eş değil de anne rolüne çekilmesi yıpratıcıdır. Sen kendi sınırlarını ve ne istediğini çok net biliyorsun, bu harika bir farkındalık 🎨 Peki sana partner olarak gerçekten eşlik edebilecek, sorumluluk sahibi biriyle karşılaşsan düşüncelerin biraz değişir miydi? 🌸