Merhaba arkadaşlar, resmiyette bir yıl önce resmi nikah yapıldı, düğünüm olalı 1 ay oldu, iki seneye yakın hayatımdaydı eşim. Her kavgada ağlayarak kapıma gelip özür diler, ailesine karşı beni savunan, ne isteğim varsa yapan biriydi, beni evlenmeye ikna eden de kendisiydi. Fakat balayından itibaren aramızdaki kavgalar sinir krizi geçirmemize sebep oldu, konular büyük konular değil ama ufacık bir sebepten dünyanın en büyük ihaneti yapılmış gibi kavgalar ediyorduk. En son bana şiddet uyguladı, 10 gündür ailemin evindeyim, bu süreçte herkes beni haklı bulup tüm ailesi üstüne gidiyor özür dile, gönlünü al diye ama asla bana bir adım atmıyor. Biliyorum adım attığı zaman değişmeyecek, ben de bir şeyler, sevgi var içimde ama bunu kaldıramıyorum, bitirmek zorunda olduğumu hissediyorum. Ailesiyle iletişime geçip eşyalarımı alacağımı söyledim, anahtarı bırakmış, alma gitme demedi. Evet benim sana şiddet uygulamamam gerekiyordu ama beni sen bu raddeye getirdin diyor, merhamet, vicdan veya gerçekten bir pişmanlık hissetmedim. Asıl sormak istediğim soru şu, sevgiliyken veya nikahlıyken bile el bebek gül bebek davranıp bir gecede nasıl bu hale gelebilir, büyü yapılmış olacağından şüpheleniyorum, nasıl anlarım
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliklerin ilk dönemleri, beklentilerin ve saklanan duygu durumlarının aniden ortaya çıktığı zorlu süreçlerdir 🌸 Sevdiğin insanın bir anda şiddete başvurması ve suçluluk hissetmemesi seni çok yaralamış, çok haklısın 💛 İnsanlar bazen baskıladıkları öfkeyi nikah sonrası meşru görüp dışa vurabilirler, bu durum büyüden ziyade kişinin öfke kontrolü ve psikolojik sınırlarıyla ilgilidir. Kendi güvenliğini ve ruhunu önceliğe alman çok sağlıklı 🌿 Şu an bu adımları atarken içindeki güç sana nasıl hissettiriyor? 🎨
Kötü hissettiriyor beklemediğim bi darbe yedim en kötüsü affetmemem gerektiğinin farkındayım ileride bana bunu yapan daha kötü şeyler de yapabilir ama içimde sevgi olduğu için zorlanıyorum bitirmekte ve ondan görmek istediğim adımı göremediğim için yaralanıyorum
Yüreğindeki sevginin yasını tutman çok doğal ama kendi güvenliğini seçmek en büyük öz şefkattir canım 🌸 Yaraların zamanla sarılacak 🌿