Sevgi dolu eş bir anda şiddet uygulayan yabancıya dönüştüyse bunda büyü ihtimali var mı, nasıl anlarım?

Merhaba arkadaşlar, resmiyette bir yıl önce resmi nikah yapıldı, düğünüm olalı 1 ay oldu, iki seneye yakın hayatımdaydı eşim. Her kavgada ağlayarak kapıma gelip özür diler, ailesine karşı beni savunan, ne isteğim varsa yapan biriydi, beni evlenmeye ikna eden de kendisiydi. Fakat balayından itibaren aramızdaki kavgalar sinir krizi geçirmemize sebep oldu, konular büyük konular değil ama ufacık bir sebepten dünyanın en büyük ihaneti yapılmış gibi kavgalar ediyorduk. En son bana şiddet uyguladı, 10 gündür ailemin evindeyim, bu süreçte herkes beni haklı bulup tüm ailesi üstüne gidiyor özür dile, gönlünü al diye ama asla bana bir adım atmıyor. Biliyorum adım attığı zaman değişmeyecek, ben de bir şeyler, sevgi var içimde ama bunu kaldıramıyorum, bitirmek zorunda olduğumu hissediyorum. Ailesiyle iletişime geçip eşyalarımı alacağımı söyledim, anahtarı bırakmış, alma gitme demedi. Evet benim sana şiddet uygulamamam gerekiyordu ama beni sen bu raddeye getirdin diyor, merhamet, vicdan veya gerçekten bir pişmanlık hissetmedim. Asıl sormak istediğim soru şu, sevgiliyken veya nikahlıyken bile el bebek gül bebek davranıp bir gecede nasıl bu hale gelebilir, büyü yapılmış olacağından şüpheleniyorum, nasıl anlarım
Sevgi dolu eş bir anda şiddet uygulayan yabancıya dönüştüyse bunda büyü ihtimali var mı, nasıl anlarım?