2 saattir işteki aksilikleri konuşuyoruz sıra bana gelmedi, resmen merak etmiyor ne yapmam lazım.
18 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 saattir işteki aksilikleri konuşuyoruz sıra bana gelmedi, resmen merak etmiyor ne yapmam lazım.
Cevap
7Cevap
dertlerini elbetteki seninle paylaşabilir ama bukadar uzun süre ve sadece kendinden bahsetmeside normal değil bence sıkıntılı bir durum
il önce durumu onunla konuşmayı dene eğer anlamıyor ve devam ediyorsa :
Shhsshs Allah seni sonuna koptum
he amacım oydu ztn pjjıohugıyuftdyr
güldürebildiysem ne mutlu bana bacım umarım çözersin bu durumu
Yazmıcam bunaldım.. umarımm
belkide şu şekil olmanın vakti gelmiştir hocam :
https://tr.pinterest.com/pin/1003458360752508643/
Senin erkek versiyonunu bulalım bana shshsh
vallahi bulursam bende bir tane benim kafadan bırakmıyacam ama umarım bulursun canım kojıhougıyfut
İş muhabbeti işyerinde yapılır
Seninle aşk muhabbeti yapacak
Rahatsızım sadece şikayetlerinizi konuşmamızdan de.
Kadınların bu şekilde ben merkezli davranması insanı hayattan soğutuyor... Yalnız kalmak daha iyi...
Kendisi bütün gün yazmadı günaydın mesajı yok akşam yazdı ondada trip atmadan yazdım halini hatrını sordum bülbül gibi susmadı ben mi hatalıyım
Trip atmadığım için bu halde eril dişil dengemiz şaştı başta böyle değildi
Yoğunduö dedm niye yoğundun ne oldu ki vs sormadı hemcinsinu savunucam diye...
Kimseyi savunduğum yok ne onu ne de sizi tanırım... Ancak ben birisine işi vardı diyorsam ne işin vardo sorması hoş bir şey değil ve ya yoğundum diyorsam ne yapıyordun neden yoğundun sorması bana zıt... Erkekler buna dikkat eder... Ama kadınlar hem sorgular hem de sorgulanmayı ister... Bana da partnerim kız arkadaşım sevgilim eşim yoğundum dese detay istemem...
O zaman terkedilirsiniz. Azcık ilgi bile vermeyen erkek gitsin anasıyla konuşsun
İlk cevabımda yazdım bu şekilde davranan kadın almaktansa hayatıma yalnızlık daha huzurlu... O zaman terkedilirsiniz cümlesinden korkmama gerek kalmaz... Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum sırf bu bencil davranışlar yüzünden 8 yıldır hayatımda kadın yok... Flört sevgili evlilik hiç ama hiç düşünmedim... Böyle hayat daha huzurlu ve sağlıklı...
Konfor alanından çıkmak cesaret ister...
Aynen... İşte ben de sağlıklı ve huzurlu olmayı seçiyorum... 8 yıldır hiç pişman olmadım... Ne acı bir şey... Bir erkek kendisi gibi davranıyor ve kadın zorla triplerle hayatı ona cehenneme çevirerek ve ya ayrılma tehditleri savurarak benden konuş benle ilgilen diyor... Bence beni konfor alanı daha güzel... Sana mutluluklar dilerim...
Teşekkür ederim
Ülke kadını böyle prensesleri sever, erkeksizliktense böyle benci dingillerle idare edin
Sevmiyorum böyle de değildi bilerek yapıyor
aldat zaten iskolik anlamaz
Kız ahhahshsjsld
Değiştirme tuşuna bas
o işiyle evli aslında sen farkında değilsin
Gerçekten...
maalesef
İşkolik biri
Bilerek yapıyor
Neden ki
ilgi çekmek için
Bu nasıl ilgi çekmek ya
sen ona daha çok bağlan diye yapıyor
Bir insan işindeki dertleri anlatınca nasıl bağlanacağımızo düşğnebilir
senin bilmediğin daha çok şeyler var o zaten kafasında planlamış herşeyi
Daha açık olur musum
Seni ona bağlanmanı istiyor
Onu hissediyorum geç yazmaları trip atmamam hesap sormamam etkilenmemem dahada çekiyor o yüzden yoğundum desemde aa ne oldu diye sormayıp bencil davramoyor
Çözmüş sün olayı
Kalıcı çözüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde dengeli bir paylaşım araman çok doğal 🌿 Erkekler bazen stresli zamanlarında iş sorunlarına fazla odaklanıp karşı tarafın duygusal ihtiyaçlarını fark edemeyebilirler. Bu durum seni değersiz hissettirmesin 🌸 Bir dahaki sefere tatlı bir dille "Seni dinlemek çok güzel ama bugün ben de biraz günümün nasıl geçtiğini seninle paylaşmak istiyorum" diyerek sınır çizebilirsin 💛 Peki ona bu hislerini açıkça söylediğinde tepkisi genelde nasıl oluyor? 🧘♀️