Kürt kızları, kadınları Türk yoksa Kürt mü tercih ediyorlar?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
kuzenlerini tercih ediyolar
Eskidendi
En anlamadığım şey bir insan nasıl kuzenine o gözle bakar
İspanyol tercih ediyorum aq😃
Kürt
Ama sizin Kürt erkekleriniz Türk kadınlarına ölüp bitiyorlar
Ne yapalım bayilsinlar Türk kızları bakmaz onlara😆
Maalesef bakıyor çevremde görüyorum sen Kürt müsün
Yapacak bir şey yok seviyolarsa birlikte olsunlar ırkçı değilim ama Türk erkeğiyle ben yapamazdım bana uygun değil şahsen kültürümu yaşayan biriyim başkası için yapmacık davranmam.
Nerelisin
Kesin Mardinlisin
Ciddi düşünmeyeceksin kürt kızlarına bulaşma bence belalısı tam belalı olur gerçi o istese bile belki ailesi de vermeeyebilir bence hiç bulaşma.
Yok sevmiyorum zaten ben Bizim Türk kızlarını seviyorum ama onlarda Kürtlerle beraberler bu hoşuma gitmiyor.. Kürt kızlarının fikrini merak ettim sadece
kim kimi severse rahatsız olmuyorum sonuçta tek bir adamla evlenecem diğer Kürt erkekleri beni bağlamaz 😄
İstedikleriyle olsunlar ama Türk erkekleri de Rus seviyor yani kızlar umursamıyor siz niye takıyorsunuz
Erkeklik gururu işte.. mesela Kürt erkeklerinin Türk kadınlarına olan ilgisi onları daha çok seviyor olması seni rahatsız etmiyor mu doğruyu konuş..
Anlamıyorsun Türk oldukları için de değil sarışın güzel olanlara ilgi duyuyorlar hepsine değil hiç rahatsız olmadım neden olayım kanka elin adamı seviyor diye banane kurt diye tapolu malım değil ya. Sizin rahatsız olmanız tuhaf gerçekten o kadar seviyorsan sevdiğini al izlemekle olmuyo bu işler Kürt erkekleri gerckten çok kıvrak ilişkilerde etkileme konusunda bir numaralar 😃
Yok bir arkadaşım demişti Türk kadınlarını üste görüyorlar ve onlarla evlendiklerinde statü atladığını düşünüyorlar
Türk erkekleri fazla pasif geliyor bana bilmiyorum belki de öyle değillerdir ama hep karşı taraftan ilgi adım bekliyorlar 😅
Aşağılık kompleksi olanlar onlar öyle birini ben istemem zaten kim alırsa alsın😆
Ama Kürt kadınlarıda çok çirkinler tenleri yüz hatları pek güzel değil kabul etmek lazım
Alakası yok Ege Marmara dan sonra en güzel kızlar bence doğulular esmer sevmiyosundur bence sen sana öyle geliyor ayrıca Kurt erkekleri de Türk erkeklerinden daha iyi ona bakarsan sen hiç doğuya gitmemissindir
Kürt erkekleri sizi sevmiyor nefret ediyor sen hala onları savunuyorsun.. sen gel sarışın Beyaz tenli Balkan göçmeni Türk kadınlarını gör onların yanında sönük kalıyorsunuz. Hele ege kadınları hepsi sade kumraldir. Yani size Bin basar kızlarımız
Of sanane be manyak mısın nesin sevmiyorsan git Türk kadını bul red yemis gelip bizi niye sucluyirsun deli misin nesin ayol😆
Balkan göçmeni kızlar kurt sevmez bir kere uydurma kültür baya farklı Karadenizliler o Karakdeniz kızları sarmış kurt erkeklerine çok tatlılar 🫠
Kiskaniyorsunuz Türk kadınlarını
Allah akıl fikir versin kafan mı bozuk derdin ne anlamadım
Senin kurt kızlarına nefretin nedeni nedir acaba sorabilir miyim 🙄
Nefretimin sebebi mayaniz bozuk sizin doğup yetistirdiginiz çocuklar suça meyilli eğitimsiz
Hey bı şey diyecem de daha kendi kadinlariniz sizi sevmiyor demek ki var bir sorun hayır bir iki kişi olsa neyse her yerde size nefret kusuyolar bana yazacagina git onlara anlat derdini. manyak mısın nesin kafayı yemişsin ayrıca sanane Kürt kızlarından hakkında yorum yaoacank son insan bile değilsin okey haddini bil. egoist.
önce insan ol layigini bulmuşsun oh olsun senin gibilere kimse bakmaz umarımmm şimdi defol.👋🏼
Sizinde erkekleriniz sizi sevmiyor sizi aşağılık olarak görürler
Sanane bizden sen kimsin ya yorum yapıyorsun.
Kendi isjne bak hadi seninle uğraşmam yazma.
Kadınlarına esc muamelesi yapan adamlardan ahlak dersi alacak değiliz hadi bakalım önce kadınlarla konuşmayı öğrenin sonra gel yorum yap
Şimdi defol bir daha yorum atma cevaplamiyacam çünkü yeterince bos yaptın.
Abdullah Öcalan bile Kürt kadınlarının vücutları soğuk biçimsiz Ezik çarık çürük olduğunu söyler. Siz busunuz bir daha yorum yazmayacağım
Öcalan mi referansin harika (!) cidden beyinsizsin😂
Allah akıl fikir versin sitenin delileri de hep mi beni buluyor yeminle neler uğraşıyorum burada tövbe tövbe 🤣
Bence git kafana baktır sorunun senin Türk olman değil başka sorunların vardır yoksa Türk kızı niye senden kaçsın ayrıca kurt kadınlarıni rahat bırak senle işimiz olmaz.
Tamam
Neden bu merak
Öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gönül meselelerinde belirleyici olan ırk veya köken değil, kalplerin ne kadar uyuştuğudur 🌸 İnsanlar kültürlerine yakın hissettikleri kişilere yönelebileceği gibi, hiç beklemedikleri anlarda farklı arka planlardan gelen insanlarla da derin bağlar kurabilirler. Önemli olan karşılıklı saygı, sevgi ve ruh eşini bulabilmektir 🌿 Sen ilişkilerinde ortak kültürün mü yoksa karakter uyumunun mu daha belirleyici olduğunu düşünüyorsun? 💛