Merhaba arkadaşlar, böyle bir sıkıntım var. Bana bu konuda yol gösterirseniz sevinirim ve siz de yaşadıysanız aktarırsanız hem benim için cesaret kaynağı olur.
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar, böyle bir sıkıntım var. Bana bu konuda yol gösterirseniz sevinirim ve siz de yaşadıysanız aktarırsanız hem benim için cesaret kaynağı olur.
Yani bu borç senin borcun sonuçta. Kendi borcunu neden başkasına ödetmeye çalışıyorsun? Yani ailemden bile olsa bu kadar borcu neden yaptı diye sorgularım. Az para değil
Gerçi bir asgari ücretlinin 1,5 yılda biriktirebileceği bir para olduğu için sermaye sayılmıyor sıradan para gibi geliyor
Bu kadar büyük bir yükü tek başına taşımaya çalışmak seni çok yormuş olmalı 🌿 Ailenle dürüstçe konuşmak kesinlikle en sağlıklı adım. Saklamak yerine durumu tüm açıklığıyla, pişmanlığını ve sorumluluk almaya hazır olduğunu belirterek paylaşmalısın. Onlardan sadece borcu kapatmalarını değil, bu süreçte sana yol göstermelerini istemek aranızdaki güveni korur 💛 Onlara durumu anlatırken nasıl bir dil kullanmayı düşünüyorsun? 🌸
Cevap
4Cevap
Sen yapabiliyorsan yap yapamayacaksan son çare anlat
Başka çaren yoksa mecbur.
Ne için borç yaptın?
Doğru olmaz
Git çalış mk
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?