Benim akrabalarımın çoğu mutsuz, huzursuz, çoğu tanıdığım aile kavga vs içinde, karı koca anlaşıp mutlu olan neredeyse hiç görmedim, bu durum beni soğutuyor, hiç evlenmek istemiyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim akrabalarımın çoğu mutsuz, huzursuz, çoğu tanıdığım aile kavga vs içinde, karı koca anlaşıp mutlu olan neredeyse hiç görmedim, bu durum beni soğutuyor, hiç evlenmek istemiyorum
Cevap
3Cevap
Erkek geçinmenin derdinde kadın ise sürekli ev işi yapmaktan yorulmuş durumda. Açıkçası evlenmeden önce sevgiliye kavuşmanın yerini evlendikten sonra geçim derdi alıyor bence. İş yerinde yaşanan sorunlar kadının sürekli evde ev işi yapması ikisinin de birbirine ilgisi ve sevgisi de azalıyor zamanla. Bu da evlilik aşkı öldürüyor demek gibi oldu ama. Eğer iki insan bir olabilirse yani sevdiğini ve sevgisini herşeyden önde tutarsa her iki taraf da ayrı ayrı hayat mücadelesi vermektense beraber birbirlerine dayanarak verirler. Ama zannımca herkes yaşadığı mutsuz hayatını eşine bağlıyor. Bu da evliliği çıkmaza sokuyor
Evlenmeden öncede sevgi olmuyo ki türk kızları çok tuhaf değişik insanlar sürekli bi trip havalar bence asıl sorun kızlar
Kanka şimdi ne alaka bak ben insan gibi evliliği hem kadın tarafından hem de erkek tarafından ele almışım Sen niye gidip de şimdi Türk kızları sorunu falan diyorsun Ne alaka yani sence koskoca sorun yani bütün sorun bizden kaynaklı olabilir mi siz kusursuz musunuz acaba
Valla ben açıkca gördüm yaşadım çevremdende görüyorum buraların kızını mutlu etmek imkansız sizin tribinizle uğraşmak deveye hendek atlatmaktan zor
Açıkçası zaten hiçbir kızla sizinle evlenmek istemiyor yani aslında bence sorun sizde yani neyse yani sen bu şekilde kendini yüceltmeye devam et erkekler çok kusursuz kusurlu hatalı olanlar kadınlar demeye devam et ne diyeyim herkes neyin ne olduğunu farkında aklı başında olan insanlar neyi ne olduğunu biliyor Sen bu şekilde kendini toz kondurmamaya hem de hislerine hiçbir şekilde laf ettirmemeye devam et
Ben gerçeği söylüyorum o zaman kızlarda erkeklerde yabancılarla evlensin
İsteyen evleniyor zaten merak etme
En güzeli hem saçma türk aile yapısıda devam etmez dkdkdı
Vallahi isteyen istediği ile evlensin ben hiç karışmıyorum beni alakadar etmiyor yalnız Hani Aman işte Türk kadınları ile mutluluk olmuyor yabancı kadınlarla huzuru bulacağım derken dolandırılmayın zira böylesine bir şey daha çok yakın zamanda oldu hani belki okuyup ilgilenmek istersen sana haberin linkini bırakıyorum
www.yenisafak.com/.../3-gun-3-gece-dugun-yaptirip-altinlarla-kacmisti-ozbek-gelin-kocasini-ve-kayinpederini-sucladi-4853561
Ben o kadar saf değilim merak etme
Kardeş orasını bir tek Allah bilir
Kanka benim anne tarafım rum kökenli zaten gider kıbrıstan falan evlenirim kdkdkd
Sen hala benim ne demek istediğimi anlayamamışsın ya gerçekten neyse tamam ne yapıyorsan yap Bana ne
Tek bildiğim türk kızlarını hiç sevmiyorum sinrimi bozuyolar dkkd
İnan bana kimse sana Türk kızları ile konuş evlen ya da gez dolaş demiyordur yani kafana silah dayamıyorduR ya ne yapmak istiyorsan onu yap ya bizleri alakadar etmiyor yani zaten senin düşündüğünün aksine bizde Türk erkeklerine bayılmıyoruz yani mümkünse zaten bizden uzak durun. Sizinle boşanmak da ayrılmak da uçurumdan atlatmaktan farksız
Haha o zaman iyi anlaştığımıza sevindim kanka
Ortaçağ'dan kalma zihniyetlilerden ne beklersin ki. Evlilik, toplumun dayattığı kölelik sisteminin resmi kurumudur. Milleti evlendirmeye zorlaya zorlaya hem yuvalar yıkılıyor hem de maddi zarara sokuyor.
Sorumluluk ağır geliyor monoton bir hayat hep aynı yüzler ilerleyen yaş normal
Evlenmek saçmalık aga insanın kendine yapacağı en büyük kötülük hele erkek için
İlerki yaş yalnızlıgı nolcak ilerde anne baba yok soy devamlılığı yaşlılıkta yalnız kalmak bakım ihtiyacı falan huzurevi kapısı öyle ama gereklide yapcak bişe yok finansal özgür olan insanlar hiç dert yaşamazlar eşleriyle gezer tozarlar musmutlu yaşarlar mesela
Soy devam etmesi önemli değil ben öldükten sonra napayım soyu sopu
Kanka soy nasıl önemli değil ben mesela ailenin tek cocuguyum e devletten karnemiz mi silinsin benim mal varlıgım kime geçecek diyorum ya neyse uzun konular
Valla benim için önemli değil kutsal değil soyumuz sonuçta
Sen de onlar gibi olmazsın mutsuz da olmazsın belki o zaman
Yok ya olunur
doyum suzluk var
gerçekten sanirim butun ailelerde var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hissiyatını çok iyi anlıyorum güzelim 🌸 Bizim toplumumuzda ne yazık ki duyguları açıkça konuşmak yerine bastırmak, el alem ne der kaygısıyla yaşamak ve sınır çizememek aile içi huzursuzlukları artırabiliyor 🌿 Ancak her evlilik veya aile aynı kalıba girmek zorunda değil. Doğru iletişim, karşılıklı saygı ve bireysel alanlara özen gösterildiğinde çok huzurlu yuvalar da kuruluyor 💛 Çevrendeki olumsuz örneklerin senin geleceğini ipotek altına almasına izin verme. Sen nasıl bir ilişki hayal ediyorsun? 🎨🧘♀️