Mesela katı erkek gibi eski model davranan birini istiyorlar ama onun aynı zamanda feminist gibi davranmasını istiyorlar. Mesela ortak hesabı ödemeye gelince erkeklik, kadının çalışmasını istemeyince hanzoluk.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Feminist erkek demek kadını yücelten erkekten daha değerli bir yere kıyan demek değil kadın haklarını gözeten erkek demek. Erillik zaten ordan geliyor diğer mal erkeklere karşı kadınlari koruyanlar eril oluyor. Erkegin kadının çalışmasını istememe olayı başka bir boyut eğer kendine ev hanımı istiyosa oyle birini bulabilir ama kadını buna zorlamak olmaz. Ev hanımı olmak isteyen çok kadın var. Niye çalışmak isteyenle beraber olup onu zorla işinden ayırsın mantıksız ve hanzoluk olan şey o
Sence mesale eski erkekler femînîst mi
Veya söyle anlatayım feminist erkekler biraz daha rahat oluyor sizin demek istediğiniz resmen sol-sağ gibi hem beni sahiplensin hem beni özgür olayım
Feministlik zaten kadin hakları yani hukuk konusunda öyle yok erkekleri ezelim diye bir şey yok. Erkeklerde bizim baş tacımız reislerimiz yani ama kendi keyfi ve isteklerini kadının yaşam tarzını değiştirmeye ya da onu kısıtlamak saçma işte çünkü zaten kendi görüşüne fikirlerine uyan biriyle birlikte olursun bütün dünyadaki kadinlari kendi düşüncene ve kalıplarına sığdıramazsın. Kadın şöyle güler kadın şöyle davranır bunlar zaten saçmalık cunku kardeş bile olsak karakter mizaç farklıdır. Kalıba sokmak yerine kendinize uyanı seçin uymayanıda fikirlerinize alet etmeyin.
Erkekler kadınları düşündüğü ve bu haklarını gözettiği sürece reis olabilirler aksi halde olamazlar.
Kardeşim bu feminizmi çıkaran Avrupa kadını hiç olarak görürken özellikle Hun ve Göktürk gibi devletlerde hükümdarla aynı söz sahibine sahipti ve paralar da bile resmi vardı birde Attila gibi konar göçer yaşayan lider eşine kendine özel saray yaptırıyor du bu Tac Mahal i bilirsin bence onu Babür devletinin hükümdarı Cihan şah kendi eşini çok sevdiğimden yapıyor neler neler
Hayır tabiki herkes kendi fikirlerini göre birilerini istemeli ama bugün bu soruyu sordum istediğiniz şey birbiri ile çelişiyor mesale söyle anlatayım istediğiniz eski model tipler baskıcı karışan ama modern tipler baskıcı değil ama alman usulü siz diyorsunuz ikisi bir olsun karışık gibi bir şey yani
Yani kısacası hem bana köle olsun hem de erkek gibi davranıp bodyguardım olsun diyor desene reis. Lafı ne dolandırıyorsun.
Ben niye köle olsun deyim olm sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun sadece adam çok sevdiği kadınına bugün Hindistan'ın kutsal gördüğü bir Tac Mahal yaptırıyor sen yok ezikleme filan diyorsun sen bu Sokrates Platon veya da buna benzer düşünürlerin kadınlar hakkında ne aşağılayıcı ifadeler kullandığına bak ondan sonra konuşalım
Köle olmasın benim kralım olsun kraliçe olduğum için bu biraz duruma bağlı mesela sevgilim yatırım yapmakla meşgul olduğu bi dönem vardı ev alacaktı buluştuğumuzda ben ödüyordum. Etrafltakiler kıza odettiriyo demesin diye kartımı veriyodum. Cüzdanı yirttikti artık wskimis yenisi almak istemiyorum her kuruşu ev için biriktiriyodu gittim cüzdan aldım bu sevgiyle alakalı şeyler yani kızlar yok o alsın her seyi i ödesin kafasında değiller olanı var ama demekki sevmiyorlar. Sevgilimin şimdi evi var ve artık Nisan sürecine giricem yani burada birbirini düşünmek halden anlamak var
Kadınları asla aşağılamam ben sevgilimi canımı veririm mükemmel bir ilişkim var mesela ben baskıcı eski model biriyim bugünlerde bunu diyenler çok oldu eski model hemde feminist olsun diyenler
Yani kısacası kadınlar başımızın üzerinden yeri var ama aşırı garip hem feminist hem eskilerine özenenler yani nasıl istiyorlar ki anlam getiremedim
Erkekgin gücü yettiği kadar kadının da gücü yettiği kadar birbirimize köstek değilde yardımcı olsak zaten bunlara ihtiyaç kalmazdı femjniztlige falan
Katılıyorum zaten bunu yapan bazı kadın erkek ilişkileri bozuk buluyorum erkekler bir taraftan çekiştiriyor kadınlar bir taraftan sonra başlıyor boşanmalar 1 yıldır bunlardan aşırı yoruldum
Yani kısacası hem bana köle olsun hem de erkek gibi davranıp bodyguardım olsun diyor desene reis. Lafı ne dolandırıyorsun.
Aynen kral
şimdi mağdur edebiyatı yapmaya gelirler ve seni yerden yere vurmaya çalışırlar :) naneyi yedin asdklasd
Hayatınız mücadele
Yoo keko isteyeni de var. Bi arkadaş tam kekofili
boş ver onlar da ne istediklerini bilmiyor. onların istediği gibi bir olmamaya çalış zaten istediklerini vermiş olursun. d
o kadar katılıyorumki bu konuda sana ya
Bak siz haklısınız feminist bir erkek isteyen kadın onu istesin daha eski birini isteyen eski biri ile olsun ama ikisi bir olamaz birbiri ile çelişiyor sağ-sol gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kadınların beklentilerindeki çelişkiden ziyade, ilişkilerde hem güvende hissetme hem de saygı görme arayışından kaynaklanıyor 🌿 İnsanlar korunup kollanmanın verdiği o sıcak hissi severken, bireysel özgürlüklerinin ve eşitliklerinin kısıtlanmamasını isterler. Yani istenen şey katı bir baskı değil, sahiplenici bir sevgi ve karşılıklı saygıdır 🌸 Sen kendi ilişkilerinde bu dengeyi kurarken en çok hangi noktalarda zorlanıyorsun? 💛