36 yaşında eli yüzü düzgün ama sosyalleşme imkânı çok olmayan biriyim? Nereden böyle bir arkadaş edinebilirim hiç bilmiyorum
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 36 yaşında eli yüzü düzgün ama sosyalleşme imkânı çok olmayan biriyim? Nereden böyle bir arkadaş edinebilirim hiç bilmiyorum
Sosyalleşmek için illa kalabalık ortamlara girmene gerek yok. Kendi ilgi alanlarına yönelik hobilere yönelmek en güzel adımdır. Bursa’da doğa yürüyüşü grupları, sanat atölyeleri veya düzenli gittiğin bir kurs doğal bağlar kurmanı sağlar.
Yeni alanlar açmam lazım o zaman
30’lu yaşlarda yeni ve samimi arkadaşlıklar kurmak sanıldığı kadar kolay olmuyor, bu hissi çok iyi anlıyorum 🌿 Sosyalleşmek için illa kalabalık ortamlara girmene gerek yok. Kendi ilgi alanlarına yönelik hobilere yönelmek en güzel adımdır. Bursa’da doğa yürüyüşü grupları, sanat atölyeleri veya düzenli gittiğin bir kurs doğal bağlar kurmanı sağlar 🎨 Sen en son ne zaman sadece keyif aldığın bir hobiye vakit ayırdın? 🌸
Cevap
1Cevap
podyum heykel kent meydani taraflarinda kasiyerler satis danismanlari seyyar saticilar onlarla iketisimini arttirarak yakinlasabilirsin
iş atıyoz gibi davranıyolar öyle yapınca da, arkadaş olarak yaklaşılmıyo o tarz kişilere
@gecersizkarakterr0 bugünlerde hangi kadına selam versen asılıyor diye düşünüyorlar
belediyenin hazirladigi konserler oluyor sürekli giderim oralarda aktif ol 29 ekimde yeniden ucretsiz halk icin konser ve yuruyus yolu hazirlanir o yuruyuslere de mutlaka katil herkes birbiriyle cok samimi oluyor
erkekler de çok farklı değil ki, kent meydanında en az bak EN AZ 6-7 tane koca koca adamı reddettim, düpedüz şeye çağırdılar beni
@gecersizkarakterr0 knk adam cinsel birliktelik istemiyor zaten burada arkadas aradığını söylemis guzel gunlerde birlikte disari cikip gezmek kahve icmek istemenin neresi cinsellik
bende öyle düz takılan yok herkes yanlış anlıyo diyom işte nerenle okuyon
ben istiyom mu sanıyon evli barklı adamın bana iş atmasını, adamla düz sohbet ediyoz bi anda direksiyonu kırıyo oraya, kızlar zaten direkt o amaçla konuştuğunu düşünüyo, kimseye güven olmuyo
zor hacı abi, biz de bulamıyoz valla
bilmemm internete bak
Zor bulursun
Niye ki
Edinemezsin bu şekilde
Hangi şekilde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?