Ben Nilüfer'de oturuyorum. O Yıldırım'da oturuyor, neden herkes orayla ilgili sıkıntılı diyor
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Nilüfer'de oturuyorum. O Yıldırım'da oturuyor, neden herkes orayla ilgili sıkıntılı diyor
Cevap
4Cevap
Yıldırım ve Gürsu evet çok kötü bir yer Nilüfer güzel ama
Ben biraz aşko kuşkoyum o da tam tersim
İyi birisi gibi ama mahallesine düşkün ve oradaki cafelere falan meraklı benim tarafı sevmiyor buda beni sinir ediyır ha bire beni balata özlüceye falan sokamazsın diyor
Değişik ya
semtine bağlı, çoğunda sorun olmaz ama sıkıntılı yerleri de var
Aşurı düşkün mahallesine birazda zıtız
millet mahallesinde mi 😅
Oha nasıl anladın
Samanlıymış ama millet taraflarıymış
evet, oralar sıkıntılı biraz
O zaman bulaşmıştır demi kötü şeylere
okadarını bilemem, ama orada kolay bulaşması
Birde beni sinir eden şu kendi mahallesinde buluşmak istiyor oralarda gezmek istiyor yok senin özkücen balatına brn girmem orada düzgün insan yok kb ama her şey sizin oralarda mesela senle evlensek burada otururuz hiç bırakmam mahallemi falan diyor buda soputtu iyice
bence bulaşma, ama sana kalmış tabi
nilüfer kızı adapte olamaz oraya
Süslüyüm bakımlıyım elbise giymeme bozuluyır dinelemiyorum tartıştık falan sonra işte kilo aldım dbiraz ona üzülüyorum güzellik takıntın var ben her halinü beğeniyorum işte diyorum bakım yapıyorum sürekli bakıma ne gerek var diyor somra işte ayrıykende bana laf sokuyır sosyal medyada süleniyorum kendim için kiöse süsleniyorsun falan oluyır aşırı sinir oluyorum flötüz daha çıkmadım onla ama daha flörtken böyke ve işte ve habire mahallesini övüyor seni hiç hayatında görmediğin bir restoranta götüreceğim diyır ben zaten çok fazka gitttim restorantlara neys eişte atıyor yeri yine yıldırımda sürekli orada oturmak istiyor bende inat ettiğim için gitmiyorum
olmaz o iş gülüm, bence sal
Öyle olacak gibi 65 70 kilo halin daha güzeldir diyor kilo önemli değil diyor galiba ışıldamam bunu rahatsız ediyor
bilmem bazı erkek de sever hafif balık etli, bende o takımdayım 😅
Balık etim zaten fiziğim falan iyi ama kötü olsun istiyor gibi
valla bilmiyom, belki yakışıyodur yani :)
Kaç yaşındasın aşkım
23
Ama ne aşkımı
Öyle içimden geldi ya rahatsız olduğunuz için özür dilerim
Bende 24 yasındayım
Hangi mahalle
Sorudaki kim
Anlamadım
O yıldırımda oturuyor demişsın ya kim o
Hıı kım o dedim
Niye diyim
Sevgilin mi kım
Nilüfer iyidir 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nilüfer ile Yıldırım arasındaki fark, Bursa'nın hızlı değişiminin ve köklü geçmişinin güzel bir yansımasıdır 🌿 Yıldırım, kentin en eski ve yoğun göç almış bölgelerinden biri olduğu için kozmopolit yapısı bazen dışarıdan karmaşık veya ürkütücü görünebilir 🌸 Ancak her mahallesi aynı değildir; abartılan algılar genelde önyargılardan beslenir 🎨 Sence onun yaşadığı sokakları onun gözünden tanımaya çalışmak aranızdaki bağa nasıl bir derinlik katar? 💛