İyi geceler herkese şimdilik
İflas ettim, kız arkadaşım ayrılmak yerine evlenmek istiyor, ne yapmalıyım?
İyi geceler herkese şimdilik
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şirket vardı battı, elde avuçta bir şey kalmadı. Şu an asgari ücretli bir iş buldum, çalışacağım toparlarım 2 3 yıla diye düşünüyorum da kız arkadaşıma durumu anlattım, ayrılalım dedim, kız diyor ki evlenelim o zaman asgari ücret ikimize de yeter
Yav hadi yetmez de, diyelim yetti, ben hem ona hem kendime bakıp borçları nasıl kapatacağım?
Kız arkadaşın kaç yaşındada bu kadar çok evlenmek istiyor? Kaç senedir sevgilisiniz? ayrıca ayıptır sölemesi sen mlmısında maddi durumunla sevgilinle olan ilişkini bağdaştırıp ayrılık kararı alıyorsun? Tamam evlenmek istemeye bilirsin haklısında, Ayrılmak istemek neden?
Ben 28 o 26 yaşında 3 yıldır sevgiliyiz cok güzel iyi bir kız düğünü falan hak ediyor böyle batık bir hayat sunmak moralimi bozuyor o yüzden ayrılmak istedim
Böyle zor bir dönemden geçerken yanında yükünü hafifletmek isteyen birinin olması çok kıymetli 🌿 Kız arkadaşının bu fedakarlığı sevgisinin ne kadar gerçek olduğunu gösteriyor 💛 Ama senin endişelerin de çok haklı ve gerçekçi 🧘♀️ Şimdilik evlilik için acele etmek yerine, hissettiğin bu borç ve geçim baskısını onunla açıkça konuşmalısın. Ona olan sevgini vurgulayarak, toparlanma sürecinde sana biraz zaman vermesini rica edebilirsin. Bu süreçte birbirinize nasıl destek olabileceğinizi konuştunuz mu hiç? 🌸
Cevap
1Cevap
Seni bırakmaması takdir-e şayan bir kere. Bu kızın kıymetini bil reis. Kendisi de çalışacak bir şekilde el ele verip aşılır bunlar.
Durumu duzeltince evleniriz de
28 yaşındayım durum 2 3 yıla düzelir kıza yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?