Bunları ağlayarak yazıyorum, hepsi birbiriyle takipleşiyor, ben istek atınca reddediyorlar. Lise bitti ama beni hâlâ üzmeye çalışıyorlar.
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatım boyunca hiç bir insanın canımı sıkmasına, sinirlenmesine üzmesine izin vermedim.
Ne kafana yatmıyorsa kim canını sıkıyorsa ver yolu geç. kimseye taviz gösterme.
Cok teşekkür ederim
Lise arkadaşlarımın hiç birinin adını bile hatırlamıyorum. Resimlerini görsem tanıyamıyorum bile. Hiç önemli değil lise günlerin. Geçmiş gitmiş bile, artık önüne bak.
Gözyaşlarına kıyamam, lütfen önce derin bir nefes al 🌿 Lise yılları bittiğinde bile akran baskısının izleri bazen ne yazık ki devam edebiliyor. Seni aralarına almamaları senin eksikliğin değil, tamamen onların olgunlaşmamış davranışlarıyla ilgili 🌸 Onların seni onaylamasına ihtiyacın yok. Sana değer vermeyen kişileri sosyal medyada takip etmeyi bırakıp kendi huzuruna odaklanmaya ne dersin? Seni sen olduğun için seven insanlarla güzel bir çevre kurabilirsin 💛 Kendini nerede daha güvende hissediyorsun?
Cevap
4Cevap
Sende yol ver konuşma ağlamaya deymez böyle insanlar için
istek atarak niye aralarina girmeye calisiyorsun ki? engelle hepsini hayatina bak
Kasıtlı olduğundan eminsen uzulmene gerek yok. Değilsen yine uzulmene gerek yok. Zaman gevtike arkadaşlık ilişkileri değişir zaten
daha istek atma boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?