Elime kalırsa görür :D
Sizin Ailede de Erkekler kral muamelesi görüyorlar mı?
Elime kalırsa görür :D
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizde tek erkek babam ve o da ev işleri, yemek, ütü vs yapıyor. Tabi biraz bilerek hatalı yapıyor ama annem yine de lafını geçiriyor arada. Babam maalesef bahsettiğin şekilde bir ailede büyümüş, ondan dolayı tam eğitilemiyor 😅. Bu da bende şu fikri oluşturdu, bir gün evleneceğim erkek kesinlikle tek başına yaşamış biri olmalı ki ev işinden anlasın. Ailesiyle yaşayıp da her işi yaptığını iddia eden erkeklerin çoğu ''şunu yaparım ama bunu yapmam bu kadın işi'' derdi bana. O yüzden yalnız yaşayan biri daha garanti.
Eşimin ailesinde de benim ailemde de anaerkillik var ya kadınlar daha kraliçe gibi, erkekler kadını memnun etme çabasında. Dünyadaki cennet diyebiliriz
Erkek çocuk daha önemli nasıl bir düşünce anlamıyorum koltuğumu bile aldılar
Kardeşine niye koltuk kaptırdın yaa :D
O geldi aldı masamla uyumlu olsun diye gri renk seçmiştim keşke pembe olanı secseydim alamazdi 😃
Toplumsal roller ve geleneksel aile yapıları maalesef bazı evlerde erkek çocuklarına veya erkeklere gereğinden fazla ayrıcalık tanınmasına yol açabiliyor 🌸 Ancak bu durum, adaletsizlik hissi yaratıp aile içi dengeleri ve bağları ciddi şekilde zedeleyebilir. Sağlıklı bir ailede sevgi, sorumluluk ve saygı her birey için eşit olmalıdır 🌿 Sen kendi yaşamında bu dengesizliğin etkilerini nasıl hissediyorsun, seni en çok ne yoruyor? 💛
Cevap
7Cevap
Evet hatta kral benzetmesi az bile olur onlar üstün ırk olabilirler oysa ki sadece sığ bir zihniyet düşüncesi bana göre o kadar
Ne sinir bozucu bir düşünce ama gerçekten de.
Üstelik bu kral muamelesini de yapan ekseriyetle valideler
Evet anneler çogunlukla ama babalar destekçileri oldukları için böyleler.
Maalesef görülüyor. Bizzat söylenmese bile sık sık , bu durum alttan alta işleniyor kabul görüyor. Kesinlikle katılmıyorum.
Bizdeki gibi veliaht görüşü hakim sizde de galiba
Kız olsaydın tüm işleri sana yaptırırdım gibi ironik (!) cümlelerle daha çok görüş belirtiliyor.
Evet, fakat bence zaten olmasi gereken bu, bizde böyle, kültürumüz böyle (doğuluyuz)
Yoo hepimiz ameleyiz
Game of Thrones mu bu la.
Görmüyor.
Yok bee
Hepsi mağara kralı
Şükür allaha
Değil eşitiz
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?