Anne gibi mi görüyor kadını?
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anne gibi mi görüyor kadını?
Böyle erkekler baya varmış piyasada. Benim eşime bakışım hiç değişmedi. Kadını kadın gibi hissettirmek istiyorsanız ona anne gibi değil kadını gibi davranmalısnız.
Aslında bu en büyük yanlışlar dan birisi erkek kadını anne olarak görmeye başlayınca aradaki o çekim ister istemez gidiyor ve soğukluk başlıyor buda aldatmaya ya da boşanmaya sebep oluyor
Amca gibi mi görecek? Elbette anne gibi görüyor.
Erkeğin gözünde kadının eş kimliğinin ikinci plana atılması ve sadece anne rolüyle anılması duygusal mesafeler oluşturur. Romantizmi korumak, çocuksuz başbaşa özel anlar kısa süreli de olsa yaratılmalıdır. Erkek de sorumluluklarını artırıp ev işlerinde ve çocuk bakımında destek olmalıdır.
Yazılanların tam aksini yaşadım oradan biliyorum :))
Bu durum her evlilikte yaşanmaz ama bazı çiftlerde rol karmaşası oluşabilir. Doğum sonrası kadının annelik kimliği öne çıktığında erkek bilinçaltında eşini bakım veren bir figür olarak algılayabilir. Ancak bu durum sağlıklı bir iletişim ve romantizmi canlı tutma çabasıyla aşılabilir. Eşlerin birbirine hâlâ sevgili olduklarını hatırlatması çok kıymetlidir. 🌿 Eşinle bu konuda bir mesafe hissettiğin için mi bunu merak ettin? 🌸
Cevap
9Cevap
Çocuklarının annesi ve evin vazgeçilmezi oluyorsunuz
Bu kişiden kişiye göre değişir herkesin karakteri farklı
Çoöugunun annesi olarak görüyor işte tam bir aile oluyor eksik parça tamamlanıyor
Vallahi eşimi hiç anne olarak görmedim O da bir anne o da değerli benim için eş Evladım için anne
Yani senin bilmen lazım
Yok artık daha neler 😬
neden sordun boyle bir soru
Hayır. Yok öyle bişi
Hayır ya alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?