Buradan herkese güvenmeyin erkekler. Hatta kızlar. Foto isteyen kız mı olur ya.
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan herkese güvenmeyin erkekler. Hatta kızlar. Foto isteyen kız mı olur ya.
Evet çok. Hadi lezbiyenim diye yalan söyleyerek veya göğüs fotoğrafı isteyenlere lafım yok. Onların amaçları belli, kendilerini bir şekilde tatmin etmeye çalışıyorlar. Dolandırıcı da olsa bir amaçları var. Kadın hesabı açıp erkeklere yazan kuş beyinlileri anlamıyorum ama. Ben cinsel organımı sana atsam ne, atmasam ne. Napacaksın birader gay mısın? Benle niye sohbet edip ghostluyorsun, boşa vakit harcıyorsun yani amaç ne? Yok. Gerçekten bazılarının zekası gorilden bile kötü. Hayvan en azından eril ve muz soyabiliyor. Muzun kabuğunu önce yiyor ama olsun, daha makbul hayvan.
Maalesef dijital dünyada kimliklerin arkasına saklanmak çok kolaylaştı 🌿 Güven inşa edilmeden kişisel bilgi veya fotoğraf paylaşmamak en sağlıklı sınır. İnsanlar meraklarına ya da farklı niyetlerine yenilip yanıltıcı profiller açabiliyorlar 🎨 Sosyal medyada birine gerçekten güvenebilmen için sence ne kadar zaman ve hangi davranışlar gereklidir? 💛
Cevap
7Cevap
niye olmasın erkekten foto isteyen erkek oluyor. kız kıza erkek erkeğe kim olursa olsun sonuçta karşıdakinin vücudu önemli
ya koyun postunda çakallar diyorum
bu kadar derin düşünmeye gerek yok.
Sosyal medyada fotoğraf isteyen herkese güvenilmez; bazıları kız profiliyle gelir,
Kızlar senden niye foto istesin? Tuzağa düşme
Sitedeki pembe hesaplarının yüzde 90 ı gay ve erkek. Yüzde 10 u erkek sadece
erkek olupta kadın hesabı acan eşim sorusu fanzetızi yasayan cogu hesp fake gay dönme top
Ben kişisine göre güveniyorum genellemek yanlış
foto atmayınca yazmayı kesti kesin erkek
Öyledir muhtemelen
Ayırt edilmesi kolay varliklar
güvenme
Kesin harun abidir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?