Evli bile değil ama özgüvensiz kadınlar "Ben başka bir kadının erkeğini çalabilirim" deyip üstüne atladığı için bu taktiği kullanıyor. Gözümle görmesem inanmazdım cidden dehşete düştüm.
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Sırf bu yüzden bir ilişkiye başladığımda, hayatıma birini aldığımda bütün iletişim kanallarını kapatıyorum. Yeni fark ettiğine inanamıyorum bunu.
Evli erkeklerin daha bi albenisi oluyor. Eskiden bekarım derdi evliler
Kaynak sorun kimde sence? Olduğu haliyle kimseyi tavlayamayıp ilişki durumunu yalan söyleyenlerde mi yoksa çocuklarına güzel şeyler (kişilik, görüntü, zeka vb.) verememiş ebeveynlerde mi?
İkisinde de var aslından. Sorumluluktan kaçmak için de bu yalana başvurur erlekler
Evet evli erkekler daha güvenilir oluyor, bunu keşfetmiş arkadaşın
Bir süredir yapıyormuş, yeni keşfeden benim. Taktiği biliyordum ama bu şekilde işe yaraması, o kadınları tokatlama isteği uyandırdı bende.
Karakter ve onur herkese lazım, erkeğe de kadına da.
Evliler başımıza dert olmaz diye kadınlar artık evli erkeklerin peşinde koşuyor 50 yaşında adamlara yazıyorlar şahsen gördüm
Eee sorun ne, sanane adamin taktiginden güzel taktikmis ayrıca vur kaç 😂😂
Taktiğinin beni ilgilendiren kısmı beni ilgilendiriyor.
banane
Kadınları bağlamak lazım rahat durmuyorlar
bana ne yahu herkesin hayatı kendine
biz de evliyiz diye aşağılanıyoruz :D
Vay be dünyanın çivisi çıkmış
Bence de ne yazık ki tükenmeye başladı.
Anlattıkların karşısında dehşetle osurdum
O nasıl bi taktikmiş ya😂😂
Bu şaka olsun lütfen
Maalesef değil.
Burdan biri mi
Burada da gördüm bunu ama reelden tanıdık. Karaktersiz tip çok. Evliyken bekar bekarken evliyim diyen, fakirken yat kat muhabbeti yapan, hayatında sorun yaşayan kadınları avlayanlar…
Onursuz
oooo baya garip ve hemcins savaşı bu direk
Tükendi
Nasıl gördün
Tükendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumun seni dehşete düşürmesini çok iyi anlıyorum. Dürüstlük ve sadakat maalesef bazen ikili ilişkilerde en çok yıpranan değerler olabiliyor. İnsanlar kendi içsel yetersizliklerini veya özgüven eksikliklerini böyle manipülatif yollarla kapatmaya çalışabiliyorlar. Yine de tüm umudumuzu kaybetmeyelim; etik değerlere tutunan harika insanlar hâlâ var 🌿. Sen çevrende böylesi durumlarla karşılaştığında sınırlarını nasıl koruyorsun, bu seni insanlara güvenme konusunda nasıl etkiliyor? 🌸