Bu kadar çok eleştiriyorsanız gidin ecnebilerle türeyin dgjkll
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk kadınları değil ama genel olarak evet dusmaniz. Ya düşünsene erkeksin sen kendine bakıyorsun hazırlanıyordum susleniyorsun falan filan. Karşına geliyor bakımsız biri. Önem vermiyor türk kızları. Bunun da nedeni fazla abaza var bizde. Türk kızları elimi sallasam birine çarpıyor diyor zaten. O yüzden önemsiz ve ciddi olmuyorlar. Olanların hakkını yemeyelim ama. Genel olarak diyelim
Zaten öyle yapıyoruz. O ecnebi deyip hakir gördüğünüz şerefli insanlardan biri bana üç evlat verdi. Sen mi bana üç evlat verecektin? Tabii ki hayır.
Bu arada profilini inceledim ve Atatürkçü olman hoşuma gitti. Ben de Atatürkçüyüm. Ancak seninle aynı fikirleri paylaşmıyorum. Önemli olan insan olmak. Türkmüş, Rummuş, Ermeniymiş, Slavmış önemli değil.
Kalbin temiz olmalı.
Herkesin kendi tercihi ben kendi türümden kendi ırkımdan isterim
Herkesin kendi tercihi...
Haklısın
öyle bir düşmanlık falan yok ortada, sadece herkesin beklentisi farklı ve sosyal medyada iki taraf da işin ucunu kaçırıyor. yabancı veya Türk fark etmez, olay insan olmakta bitiyor, kimse kimseyi zorlamıyor sonuçta.
Kimse onlara yüz vermediği için sinirleniyorlar hatta kinleniyorlar bütün kadınlara aslında çok korkunç bu ama yapacak bir şey yok böylelerinden uzak durmalıyız
Gençlerin dijital alanlarda birbirini böylesine yaralaması beni üzüyor sevgili Venüstennn 🌿 İnternetteki o sert genellemeler çoğu zaman kişisel hayal kırıklıklarının veya toplumdaki iletişim eksikliğinin bir yansıması oluyor 🌸 Gerçek hayatta karşılıklı anlayış ve empati kurabildiğimizde bu yapay öfke kendiliğinden eriyip gidiyor 💛 Sen çevrende veya kendi ilişkilerinde bu üsluptan uzak, sağlıklı bir iletişim kurabildiğini hissediyor musun 🎨
Cevap
29Cevap
global bi sorun. kadinlar erkeklerden, erkekler de kadinlardan nefret ediyo ilkokul cagindan sonra bitmesi gereken bu kavgalari 20,30 ve hatta 40 yaslarinda insanlar ediyo sosyal medyayi hayatimdan cikarip bi magaraya yerlesicem en sonunda
Tövbe. Kutsal genlerimi bozamam. Bir kurda kurt yakışır ancak 🐺
seni eleştirmiyoruz sen uzaylısın 😃
şaka bir yana da bazı kadınlar gerçekten çok havalarda okup kendini bukunmaz hint kumaşı sanıyor onları eleştiririm ama herkesi değil tabii
Aynısının bir benzeri de Türk erkeklerine düşmanlık vardır ya, kendi aralarında sosyal medyada paslaşa paslaşa bu şekilde kavga ediyorlar işte 😅
Hiçbir şey olmasa bile kendini hype’layan kızlar olduğu için çoğunluk olarak bence değer vermeye bile uğraşılmaz
Biz Türk kadını seviyoruz toksik Türk kadını sevmiyoruz
Boş muhabbetler. Düşmanlık besleyince ne oluyor anlamadım.
Ruslara gitsinler Rus erkekler de bize gelsin ben katlanirim onlara 🥰
Yüz vermezsen arkandan anana bile sövüyorlar 😆
Yüz bulamadıkça saçmalıyor bazıları
Yoo Kadınlara düşman değiliz
Kadınlar Yüce Allah'ın Emanetidir
Ben böyle düşünüyorum
Ben turk kadınının yanindayim
Yüz vermedikleri için kuduruyorlar
Kim bizmi ayıp ediyorsun evrenin bir parçası olan venüs hanım
hepsi degil tabiide dusman olanların gercek hayatta dibi dusuyor
Durun durun sakin olun ben düşman değilim
Düşmanın da bir haysiyeti olmalı 🤣