Aramız şu an kötü değil ama birden aklıma geliyor, aradan 1 sene geçti ama yine de aklımda benim imtihanım işte
Şimdi babamla aram biraz şey diye teyzemlere geldim ama burada da yük gibi hissediyorum nereye gideceğim keşke annem ölmeseydi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aramız şu an kötü değil ama birden aklıma geliyor, aradan 1 sene geçti ama yine de aklımda benim imtihanım işte
Şimdi babamla aram biraz şey diye teyzemlere geldim ama burada da yük gibi hissediyorum nereye gideceğim keşke annem ölmeseydi
Güzelim... Kayıp diye adlandırdığımız yokluk bizi güçlendirir. Acına teslim olma, bırak acın seni dönüştürsün. Fazla düşünme de, kim ne der algısıyla yaşarsan ruhunu yaşatamazsın ki. Bak kendine, ellerine... Neler yaptı o eller? Nasıl çabaladı. Bak aynada dudaklarına, hangi anlarda nasıl gülümsemek zorunda kaldılar her şeye rağmen... Gör kendini. Bırak, insanlar diye adlandırdığımız kandaşlarımız bizi anlamasınlar. Sen onları anla, anla ki anlaşılan olasın. Düşünmemeye çalış.
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek.. Ruhun huzur dolu olsun her zaman :)
Bazı sözler gerçekten çok acıtır unutulmuyor, bana da biri çok saçma sapan bir cümle kurmuştu asla unutmuyorum ve o lafı ona yedireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
Canım benim, yaşadığın kayıp ve hissettiğin bu kimsesizlik hissi kalbime dokundu 🌸 İnsan kırıldığı sözleri bazen yıllarca unutamaz, bu çok insani. Üvey annenin o anki düşüncesizliği onun kendi eksikliğidir, senin değerini eksiltmez. Şu an kendini yük gibi hissettiğin için bu anılar daha çok canını sıkıyor. Lütfen kendini hırpalama, açıktan okumak da bir emektir. 🌿 İçindeki bu yalnızlık hissiyle baş etmek için kendi geleceğine odaklanmaya ne dersin? 💛
Cevap
3Cevap
Babam seni z ikmesee açsın ulan garııııu deee.
üvey annen çalışıyor mu peki
Yoo
anneannen ya da babaannen sağ mı
Anneannem de öldü üvey Anneannem var teyzemde benzer şeyler yaşadı babanemin durumu iyi değil aşırı yaşlı bakıma muhtaç
Kendi paranı kazanınca para yolla diye beklerler
Ağlarım..
Maalesef
Üzülme, paran olunca stüdyoya çıkarsın bir yatak birkaç çatal bıçak falan
Param olsaydı keşke
Haklı
Kim
Onu söyle bari
Baban ne diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?