Aşk meşk gönül işleri değil, arkadaşlık dostluk adı altında diyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk meşk gönül işleri değil, arkadaşlık dostluk adı altında diyorum.

Umarım pick me damgası yemem ama erkeklerle daha kolay sohbet ediyorum. Kızlar utangaç olmasa bile sanalda konu açmıyor. Konuşabilenle zaten iyi arkadaş oluyorum. Erkeklerde ise abazalık yapmayanlarla ve konu açabilenle anlaşıyorum. Kızlarla tanışmak için uygulama kullandım birkaç ay ama neredeyse hepsi mesajlara günler sonra dönüyor. Güya arkadaşlık arıyorlar ama.
Kadınlarla anlaşıyorum demek isterdim ama maalesef bir yerden sonra bir kıskançlık çekememezlik gördüğüm için uzaklaşmak zorunda kalıyorum. Bu yüzden erkek arkadaş sayım kız arkadaştan fazla maalesef
Erkekler çünkü umursamazlar xbxmx. Kafam rahat oluyor hemen her şeye darılayım yok. Ama bir şeyler yapmak istiyorsam kızları tercih ederim. Yanlarında daha rahatım.
kesinlikle erkeklerle daha iyi anlaşıyorum, dürüst olmak gerekirse kadınlarla arkadaşlık kurmak bir süre sonra yorucu geliyor ve sürekli bir ego çatışması yaşanıyor. erkek muhabbeti daha net ve kafamız rahat oluyor.
Dostlukların cinsiyetten ziyade ruh yakınlığıyla ve paylaşılan değerlerle ilgili olduğuna inanıyorum 🌿 Mesleğim ve hayat tecrübem bana her iki cinsiyetle de derin bağlar kurulabileceğini öğretti. Kadın dostlarımla duygu paylaşımı ve empati, erkek dostlarımla ise daha düz ve çözüme odaklı sohbetler beni besliyor 🎨 İki tarafın da kattığı renk bambaşka. Peki senin dostluklarında aradığın ve sana en iyi gelen temel duygu nedir? 💛
Cevap
19Cevap
Kafama uyan herkes olabilir cinsiyet ayirt etmiyorum. Ama yinede e*kekler ölsun falan yani
reis beni niye öldürdün şimdi
Valla erkek kanklarımla daha iyi anlaşıyorum en azından sırtımdan bıçaklamıyorlar mesela şu reis best kankamdır dkdkdk @LastGuest
Allah belani versin efe bizde böyle doğum günü kutlayabilirdik ama sen pustlugu ve yarım akıllılığı sectin köpek efeeee. Ben kızlarla iyi anlaşıyorum erkek olarak bir efe vardı o da anlaşamıyordu zaten onunla da anlaşamıyoruz zaten siwmskwkd
Erkeklerle düz dusunuyor konuşurken gerilmiyorum dediklerimi yanlış anlarlar mi diye 😅 o güzel de bazen hiç anlamıyorlar o kotu
Karaktere göre değişiyor ama kadınlar kıskanç oluyorlar erkeklerde o entrika gereksiz kıskançlıklar olmuyor.
Kız erkek fark etmez anlaşabildiğimle anlaşıyorum erkekler daha komik ama skdjs
Gündüz vakti ışıkların kapanmasını istemek, erkeğin romantizmden anlamadığının kanıtı.
Kızlarla daha iyi anlaşırım ama erkeklerle de bir problemim yok
Kızlarla.
Duyarlı her insanla anlaşırım ama.
Ben olgun kadınlarla daha iyi anlaşıyorum kafa yapımız daha çok uyuşuyor nedense
Bozuk zihniyet değilse her iki cinsle de anlaşıyorum
Kızlarla daha iyi anlaşıyorum daha çok eğleniyorum 🌺
Valla erkekler ile daha iyi anlaşıyorum ama kızlarla daha iyi anlaşmayı isterdim
Kendini şeytan sanmayan dosdoğru gelen doğal herkesle pek yemem çünkü şeytana akıl veren benim
Erkeklerle daha iyi anlaşıyorum kuzen vs konusunda mesela daha kafa dengi
İki tarafla da iletişimim iyidir ama daha çok kizlarla elbette
kizlarla tabii ki ama erkekler arada sariyor sohbetleri
Kafa dengi arkadaşımı kimseye değişmem 😅 @chocolategirl_ ❣️
Bende öyle 😍😍
bence erkekler çünkü kız arkadaşımın çoğu sevgilisi olunca bizi unutuyor
Bilemedim ben herkesle anlaşıyorum shsjfl kızlarla daha rahat ve konfor alanımdayım
Her iki cins de karşıtı ile daha iyi anlaşıyor bence.
Çocuklarla… Çocuk ruhlu yetişkinlerle…
çok şükür bu tür terizekalı kişiliklerle işim olmz
Kızlarla daha iyi anlaşıyorum
iki tarafla da iyi anlaşıyorum
Iki tarafla da iyi anlaşıyorum.
Ejderhalar ile canım ejderhalar
Uyumlu olan ile cinsiyet fark etmez
İkisiyle de anlaşırım
Hemcinslerimle...
Kesinlikle erkeklerle daha iyi anlaşıyorum
Hepsinnen anlaşırım ula
İki cinsle de anlaşırım