Amaç ne ve gerçekten kadın olduklarından şüphe ediyorum.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amaç ne ve gerçekten kadın olduklarından şüphe ediyorum.
Asıl neden kadınların bir çoğu reel dünyada ve tabii sanalda da kendilerini kadın değil bir obje olarak göstermeleri. Bu da kadınların kadın olarak değerini birçok kişinin gözünde düşürdü. Ki kadınlar bile kendilerinin bir obje olarak tanıtılmasına ses çıkartmadıkları gibi bunu özgürlük adı altında kendilerini inandırmış durumdalar.
sistem her anlamda "özgürlüğü" kadınlara böyle bulabileceklerini fısıldadı, tabi bi ciddi bir manipülasyondu ve kadınlar bu manipülasyonu anında yedi. zira kadınlar tarihsel olarak bir çıkış yolu arıyordu ve "denize düşen yılana sarılır" misali sistemin seçenek olarak sunduğu bu yolu tercih ettiler, bazıları bilerek, bazıları manipule olarak.
rekabet var, kıskançlık var, erkeklerin ilgi gösterdiği ama aşağılandığı kadınlar çok olduğundan erkeklerin pembe profil yapıp kadınları "aşağılaması" var (ve ben bunu haklı bulurum, zira selam verene , seksting yapmak isteyeni öyle aşağılıyorlar ki) yani yok yok, bir s ürü nedeni var, kadın ve erkek tarafından yapılan şeyler ama kadınların kadınları aşağılaması yüzdelik olarak hemcinslerden çok daha fazla oluyor.
Harun abi onlar bence.
İnternet ortamında bazen insanlar kendi içsel huzursuzluklarını veya toplumsal baskıların yarattığı değersizlik hissini başkalarına yöneltebiliyorlar 🌸 Ne yazık ki sahte profiller üzerinden insanları kışkırtmaktan beslenenler de çok fazla. Kendi özdeğerini kazanmış bir kadının başka bir kadını aşağılaması pek mümkün değildir 🌿 Bu tarz olumsuz söylemlerle karşılaştığında onları beslememek en sağlıklısı. Sen bu tür durumlarla karşılaştığında sınırını nasıl çiziyorsun? 💛
Cevap
10Cevap
Bazıları gerçekten kadın bu arada ben şaşırmıyorum çünkü aynı kadınlar erkekleri de bok gibi yetiştiriyor
Çokta yükseltilicek bi varlık değilsiniz ama abartan varsa onun hatasıfır
Evet görmek ister misin
Sus kadın
Ben ağzıma bir şey almıyorum ama senin ağzından aletimi çıkartabilirim insan gibi konuşacaksan
Ya gidip ortaokul çocuklarından laf alıp geliyorsun sen daha nasıl aşağılık olabilirsin ki? Ülkeye vatana millete bile hayrın olamaz ben en kötü gider asker olur vurulur ölürüm
Senin niye var aşağıda bi kanalizasyon boşluğu var diyemi
Sen bana mı diyosuj knk
Kadınlar bilmiyorum ya bazen çok radikal fikirlerim var ama dünyayı şu an dünyalılar olarak toz pembe görmesek kadın olumlaması pek yapmayacağız. Nesil devam etmesi için erkeğin belirli fonksiyonları için dünyada olan bi tür canlı ahhaa
@e3lifd sen insan olmayı bilsen, belkide bu derece aşağılanmazsın, mesela senin arkadaşa yazdıklarına bakıyorum sende çok ciddi sorun var, böyle bir insana saygı duyarsan rezil eder insanı. yine aynı şeyi yapıp tanımadığın insan üzerinden, iyi kadınlar üzerinden kendine anlam devşurmeye çalışıyorsun. ee sen kendin bi kere iyi değilsin, kalkıp "iyi bir anne" ile kendini bir tutup, tüm kadınlar aynı, -tüm erkekler bize saygı duysun, köleleşsin, biz ana avrat küfür edelim, onlar bizim çişimizi içsin.. kusura bakma bunu kimse yemez... saygı istiyorsan önce kendin saygılı olackasın.
@e3lifd sen önce kendine bak elif, erkekler kötü diyosun sallıyosun. ee artık düzgün bir şey yazsa bile küfür ediyorsun. sen edersen o da eder. (bu anlaşılmayacak bişey değil) en kötüsü tüm erkekleri aynı kategoriye alıyorsun ve burada kritik hata şu oluyor; kötü esasen kötü görünmez, yani seni burada aşağılıyan birisi dürüst bile olabilir. kötülük "manipülasyonla" çalışır yani çoğu zaman sana "sızar" uyandığında zarar gördüğünü anlarsın ve tepkiyi bu kez esasen suçlu olmayan (muhtemelen) senin gibilerden sürekli küfür yiyen ve buna tepki gösteren erkeklerle çatışarak başkasının verdiği zararın acısını başkasından çıkarırsın, burada iki tip erkekle karşılaşırsın, birincisi küfüründen, aşağılamandan kötü etkilenir ve bu insana yazık olur, ikincisi buna karşılık verir (biraz önceki arkadaş gibi) yani tepsikel insan zekasını kullanamıyordur. hayatına dönüp esasen gizli gizli senin kuyunu kazan, sana iyi görünüp zarar üreten insanları çözmen gerekiyor.
Kadın mı erkek mi bilemezsin...
Burası sanal alem...
Kadın kılığına girmiş erkektir
Nasıl yani ne diyorlar ki
Kadının çok olduğu yerde kıskançlık çok olur
Kadınlar aşağılık değil iyi ki varlar
Bence bir çoğu kadın degıl
Çünkü öylesiniz
Hangi soruda denk geldin
Haklısın aşko
Kadın değiller zaten
Oylesiniz zsten