Kuzenim samimi davranmaya başladı, yazışıyorduk, sık sık yemeğe çağırdı, kabul ettim ama ilgisi var gibiydi. Kuzen kuzen dedim sık sık, sonra tamamen iletişimi kesti, önce azalttı sonra yazmayı bitirdi. Ben ne yaptım ki
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenim samimi davranmaya başladı, yazışıyorduk, sık sık yemeğe çağırdı, kabul ettim ama ilgisi var gibiydi. Kuzen kuzen dedim sık sık, sonra tamamen iletişimi kesti, önce azalttı sonra yazmayı bitirdi. Ben ne yaptım ki
Kuzen kardeştir kuzenden koca olamaz maalesef sevenler de olabilir benim durum ne? miras kavgası kötü gösterme planı yoksa aşık falan değil bu kadar ailece uğraşmaları bizi kötü göstermek maalesef bunun içinde ailem de dahil ama ben araştırıyorum laf vermicem dedikodu malzemesi yapmıcam kendimi iftira atarlarsa kendileri bilir sonra olursa hesapımı çalarsa bir hesap daha açtım onları koruyorum kontrol ediyorum oldu ki çalarsa onun da yöntemi var onu yine görmek nasip oldu ekran görüntüsü aldım bugün şanslıysam geri alabilirim yani tedbirli davranıyorum herşeyimi korumaya çalışıyorum
ilgisi olabilir de, bazıları bu durumda ailesel sorunlarla yapıyor bunu. bana da yapmışlardı. şu kızı yemeğe çıkar falan yamama mevzusu kızın da haberi yok ailesine bana laf ediyo aşık diye. iletişimi kestim hepsinden valla uğraşamam.
Sen yanlış bir şey yapmadın, sadece kendi sınırlarını net bir şekilde çizdin 🌿 İnsanların aynı bağa yüklediği anlamlar bazen farklı olabilir. Sen ona kuzen gözüyle bakıp bunu samimiyetle dile getirmişsin. O da beklentisi karşılanmayınca geri çekilmeyi seçmiş. Bu durum onun duygusal olgunluğuyla ilgili, seninle değil. İçini rahat tut 🌸 Peki bu mesafeli hal seni duygusal olarak zorluyor mu yoksa sadece anlamlandıramadığın için mi takıldın 💛
Cevap
6Cevap
Sakın ha aşk falan yaşayım deme kuzenle büyük hatadır. Aileden olduğu içinde çok zor olur boşanma işleri falan gerek yok.
Anandan babadan olanların dışında kardeşin yoktur nikah da düşer kim ne derse desin
Daha önce nasıl davranıyorduki
sana göz koymuş
Kardeş
sev sev
Kardeş değil hayir
Versin gitsin yabancıya verecegine
Sana takmş😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?