Dün düğün günümdü düğünümüze bu fotoğraftaki elbiseye benzeyen bir elbise giymiş birisini gördüm tanımadığım için eşime bu kim diye sordum akrabam dedi. Kız eşim ile yaşıt ben de beyaz giyinmesinin yanlış olduğunu onu burada istemediğimi söyledim eşim ise bu tepkimi abartı buldu altı üstü bir elbise dedi bunun üzerine bir süre tartıştık eşime göre normal bir elbise ama bana göre benden rol çalıyor ve benim günüm bana özel olmalı. Bir süre sonra eşim konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum bugün en mutlu günümüz böyle şeylere takılma eğlencemize bakalım dedi ama inatla kovmak istedim eşim engel olunca konuyu kapattım düğün devam etti ama dünden beri çok rahatsızım sizce haksız mıyım? Düğünü yarıda bırakıp çekip gitmeli miydim?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence rahatsız olmanı anlayabiliyorum çünkü düğün günü gelin olarak kendini özel hissetmek istemen ve beyaz bir elbise görünce bunun gözüne batması çok normal ama bence burada tepkinin boyutu biraz fazla olmuş olabilir özellikle kızın tanımadığın biri olması ve eşinin de bunun sadece normal bir elbise olduğunu düşünmesi durumunda düğünü yarıda bırakıp gitmek yerine eşinin söylediği gibi konuyu kapatıp gününe devam etmek daha doğru olurdu çünkü o noktadan sonra elbisenin kendisinden çok tartışmanın düğününüzü etkileme ihtimali büyümüş bence senin duygun haksız değil ama verdiğin tepki konusunda biraz daha sakin olunabilirdi eşinin de seni küçümsemek yerine neden rahatsız olduğunu anlamaya çalışması güzel olurdu ama düğünü bırakıp gitmek bana göre çok daha büyük ve geri dönüşü zor bir tepki olurdu şu an hâlâ içini kemiriyorsa eşinle sakin bir zamanda konuşup ben o gün kendimi özel hissetmek istedim o yüzden fazla tepki verdim ama senin de beni anlamanı istiyorum demen konuyu daha sağlıklı şekilde kapatmanıza yardımcı olabilir
Yani kızın yaptığı hoş değil, ama herkeste istediğini giymekte özgür
Çok takılma bence 🌸
Yok daha neler