Düğün günümde beyaz elbise giyen misafire takılmakta haksız mıyım, düğünü yarıda bırakmalı mıydım?

Düğün günümde beyaz elbise giyen misafire takılmakta haksız mıyım, düğünü yarıda bırakmalı mıydım?

Dün düğün günümdü düğünümüze bu fotoğraftaki elbiseye benzeyen bir elbise giymiş birisini gördüm tanımadığım için eşime bu kim diye sordum akrabam dedi. Kız eşim ile yaşıt ben de beyaz giyinmesinin yanlış olduğunu onu burada istemediğimi söyledim eşim ise bu tepkimi abartı buldu altı üstü bir elbise dedi bunun üzerine bir süre tartıştık eşime göre normal bir elbise ama bana göre benden rol çalıyor ve benim günüm bana özel olmalı. Bir süre sonra eşim konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum bugün en mutlu günümüz böyle şeylere takılma eğlencemize bakalım dedi ama inatla kovmak istedim eşim engel olunca konuyu kapattım düğün devam etti ama dünden beri çok rahatsızım sizce haksız mıyım? Düğünü yarıda bırakıp çekip gitmeli miydim?