Küfürlerin çoğu kadın vücuduyla ilgili, bir kadın edince sırıtmıyor ama erkek edince olmuyor, hem olay büyüyor hem de bir erkeğin ağzına hiç yakışmıyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseye yakışmaz. Dünyanın yarısı aynı işi yapabilirken , sadece kendilerine has bir özellik gibi bangır bangır milleti s... Haykırış. Boş tenekeden çok ses çıkar
Abi tamda dün akşam arkadaşlarla onu tartışıyorduk. Ben senin dediklerini dedim. Bir arkadaş yoo knk sadece kadınları ezmek için değil yüceltirkende kadın vücudunu kullanıyoruz dedi. Örnek ver dedim "awını yiyeyim" örneğini verdi aklım karıştı
İyide bu yüceltici bir söz değil sen hiç tanımadığın birine bunu kullansan rahatsız olur
İşte bence de öyle ama bazıları için yüceltici
Yalnız değilsin, bu hassasiyetini çok iyi anlıyorum 🌿 Küfürlerin dili genellikle cinsiyetçi kalıplar üzerine kurulu olduğu için duyulduğunda ruhumuzu yorabiliyor. Saygı ve nezaket, bir insanın duruşunu ve olgunluğunu gösteren en güzel erdemdir 🌸 Erkek ya da kadın fark etmeksizin, iletişimde kullanılan dil ilişkinin kalitesini belirler. Sence çevrendeki insanların bu dili değiştirmesi için nasıl bir sınır çizmek iyi gelebilir? 💛
Cevap
11Cevap
Küfür kimsenin ağzına yakışmaz gadası
erkeğin şiki var amjığına korum deyince potansyel olarak koyabilir ama sen dersen koyamazsın bunumu kastediorsun canısı
Katılıyorum sana bir erkek adama hiç yakışmıyor küfürlü konuşmak özellikle konu bir kadınsa
erkek de kadın da küfür etmemeli. yalnızken herkes etsin ama
Bi ben mi yerinden küfür eden erkeği çok hoş buluyorum
Emin misin? Kadın o fiili nasıl yapacak? 😄
Bende hep tersinin sırıttığını düşünmüşümdür 😄
Bende sevmiyorum hanımefendi
Erkeği kadını yokki kimseye yakışmıyor
Ben kendi görüşümü söyledim küfürler cinsiyetçi olduğu için bir erkeğin küfür etmesi beni daha çok rahatsız ediyor
Kufursuzluk cok zor
"Küfür tecavüzün teorisidir."
ortam uygun ols zaten küfürde kalmaz gerçekleşir
Küfürbaz ve saygisizlik kime ne kazandirdi ki
Hiç kimseye yakışmıyor.
Normal
Sana has bir durum
Ben de oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?