İş yerinde bugün iftiraya uğradım ve müdür de o kızı destekledi, ve ben kendime yediremiyorum. Sizce ne yapılır bu durumda? Uyuyamıyorum, o derece taktım kafaya
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sizin dedikodunuzu yapan ve/veya size iftira atan kişilerle ilgili bir şey yapmadan önce, bu dedikoduya veya iftiraya inanan veya inanmaya meyilli insanları hiçbir gerekçeye yer vermeden hayatınızdan hemen çıkarın.
İşten çıkamam
Yaşadığın haksızlık ve çaresizlik hissi gerçekten çok yıpratıcı 🌿 Ancak öfkeyle hareket etmemek, şu an kendine yapacağın en büyük iyilik olur. Sakinliğini koruyup olayları net bir şekilde belgelendirmeye odaklanmalısın 🧘♀️ Müdürü karşına almadan, durumun aslını yazılı ve somut kanıtlarla tekrar sunmak profesyonelce bir adımdır 🌸 Şu an zihnini biraz dinlendirmeye çalış. Sence bu durumu onunla baş başa, sakin bir anda tekrar konuşma şansın var mı? 💛
Cevap
1Cevap
Yarın bir gün tekrar iftiraya uğrarsın, durduğuna değmez.
Müdürle konuşmayı düşünüyorum yarın , en son çare üst yöneticilere bildiricem.
Müdürle ilişkisi var belkide
İkiside kadın
Sorryy
iftira atılan konu ne
Benim yaptığım işi ödeme bilgisini girmesini gerekiyordu , yanlış girip yanlış şekilde yapmış. Onuda ben öyle yaptırtmışım gibi aktardı, tutanak tutulacaktı. İnanmadı bana müdür
sabret sen illa ki cıkacak ortaya kalmaz öyle
Çıkmasına imkan yok. Kız attı üzerime. Zaten anca konuşuyor iş yaptığı yok
onların yanına kalmaz buna inan. Allahından bulsun umarım hemen cıkar ortaya.
Yarın müdürle konuşmayı düşünüyorum sence öyle bir şey yapıyım mı
yani tekrar konuşmayı dene bence de o kız yokken. ama olabildiğince sakin ve rahat tavırla konus cunku zaten haklı olan sensin. birde kameralar yok mu anlamadım
İş yeri dinamiklerine göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?