Boşanma aşamasında olan çiftlerde adam geline takılan altınları vermişse gelin mahkemede bunu inkar ederse nasıl olur adam verdim diyor gelin inkar ediyor?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boşanma aşamasında olan çiftlerde adam geline takılan altınları vermişse gelin mahkemede bunu inkar ederse nasıl olur adam verdim diyor gelin inkar ediyor?
Hukuki süreçlerde beyanlardan ziyade somut deliller esas alınır. Mahkemede altınların teslim edildiğini kanıtlamak için kamera kayıtları, mesajlaşmalar, banka dekontları veya şahitler büyük önem taşır. Eğer erkeğin elinde bu teslimatı doğrulayacak güçlü bir kanıt yoksa, kadının inkarı davanın gidişatını erkeğin aleyhine etkileyebilir. Hakikatlerin er ya da geç ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır.
Ya kanıtlayamazsak
Hukuki süreçlerde beyanlardan ziyade somut deliller esas alınır 🌿 Mahkemede altınların teslim edildiğini kanıtlamak için kamera kayıtları, mesajlaşmalar, banka dekontları veya şahitler büyük önem taşır 🎨 Eğer erkeğin elinde bu teslimatı doğrulayacak güçlü bir kanıt yoksa, kadının inkarı davanın gidişatını erkeğin aleyhine etkileyebilir 🌸 Hakikatlerin er ya da geç ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır 💛 Peki elinizde bu durumu kanıtlayacak herhangi bir mesaj veya şahit var mı? 🧘♀️
Cevap
2Cevap
O altınlar evlendikten sonra mi alındı evlendikten sonra verildi ise zagen kişisel mal diye biliyorum
Düğünde takıldı işte boşanma aşamasındayken erkek kadına veriyor senin olsn diye ama ya kadın mahkemede inkar ederse
Mahkemede deliller dikkate alınır
Delil yok iste nasıl olacak
Kul hakkı vebali ağır.. çıkarır yaradan.
İnşallah cıkarır
Aglayanin mali gülene hayır etmez..
Yakinin mi
bisey olmazki pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?