Zina yapar mısınız? bu suç olmalı mı?
Evet yapıyorum, suç olmalı
Hayır yapmıyorum, suç olmalı
Evet yapıyorum, suç olmamalı
Hayır yapmıyorum, suç olmamalı
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zina islam dininde zaten büyük günahtır, yani suçtur.
Ama bu kanun haline getirilmemeli diye düşünüyorum. Zira, kanun olsa bile gerektiğinde bu da çiğnenir.
Çünkü bu ülkede zinayı doğru ve yanlış bulan iki kitle var, hadi yanlış bulanı kazandın, doğru bulana nasıl bir sistem uygulayacaksın. Devletler halkın bütününe göre hizmet edebilmelidir.
cut.
Zina büyük günahlardandır haramdır ama nedense çoğu kişi haramları çok seviyor suç sayılsa nerde özgürlük derler koşarlar taksime pankart açmaya özgürlük diye ülkemize kazınan bu zihniyet milletimizi yoldan çıkardı işte size batıya benzeme ve öz değerleri kaybetme örneği ama söleyince medeniyetsiz oluyoruz
Zina zaten basli basina suctur dinimizde. Ha nedir insan ister istemez baskalarina bakinca goz zinasi yapiyor ama onemli olan o asil zinaya dusmemek. Allah hepimizi boyle buyuk gunahlardan korusun insallah.
yapmam ama yapana da mani olmam, bu kişinin kendi özgür iradesidir. kendi yaptıklarının sorumluluğunu kendi taşımalıdır
Cevap
31Cevap
Zna en büyük günahlardandır. Zina kul hakkına da girer. Zina eden cehennem azabın tadacaktır.
Zinanın zararları çoktur. Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Zinanın dünyada üç zararı vardır:
1- Güzelliği ve parlaklığı giderir,
2- Fakirliğe yol açar,
3- Ömrün kısalmasına sebep olur.
Âhiretteki üç zararı:
1- Allahü teâlâ gazap eder.
2- Sorgu suali, hesabı çetin geçer.
3- Cehennem ateşinde azap çekmeye sebep olur.) [Taberani]
Yapmiyorum. ama suc olmamali kanun gozunde.. Allah yasaklamis zaten cezasini o verir ya da affeder ama, insanlarin gunah isleme ozgurlugu de vardir.. Bu tip bir gunahi cezalandirmak devlete kalmamali..
Zina yapmıyorum (27 yaşında bakirim) ama bunun suç olmaması gerektiğine inanıyorum. Kimi insan iradesizdir dayanamaz günah işler ama bunu yargılamak bizim suçumuz olmamalı. Eğer zina suç olursa iradesine dayanamayan erkek ne yapacak gidicek tecavüze yeltenecek. Bu sefer daha büyük günahlar ve suçlar işleyecek. Daha büyük günahlara yol açılmaması için bu konuda insanlar rahat bırakılmalı. Dünyada her günahı suç sayacaksak o zaman gıybet de suç olsun kötü söz söylemek de suç olsun.
yapmadım ama devlet milletin uçkurunun peşinde koşacağına gitsin yolsuzluk yapanların elini kessin önce
herkes de pek dindarmış ya.. yapmam diyen erkeklerin çoğu bulsalar nefessiz atlarlar. birbirimizi kandırmayalım biraz dürüst olun ya. öğrencilik yıllarımda yaptım, günah kısmını da düşünmedim. ama şu an öyle bir isteğim ve de vaktim yok.
suç olmalı
cezası arttırılmalı
herkes uçkuruna sahip çıkmalı
çıkmalı ki ahlaksızlıklar dizginlensin...
Bunun suç olması şeriat anlamına geliyor farkındaysan?
Hayır Yapmıyorum suç olmamalı.. Erkekleri bu kadar aç bir ülke de onuda suç sayarsak.. Neler yaparlar bilinmez..
suç mu olmalı bu nasıl soru şeriatla mı yönetiliyoruz sen yapmazsan yapma herkesin günahı kendine başkalarına neden karışıyosun
zina yapan kişinin hatası kendinedir. cezası da öbür dünyada verilir. ben hiç yapmadım karşıyım çünkü
çok şükür allah korusun ya bu zamanda... ama bir kere bir kızın yanağından öpmştm o kadar :))
oda gunahmi millet her gun zina yapar olmus seninki belki bu devirde Allah katinda sevap bile yazilir.
Doğru söyledin reis
@Tblackrose valla abi değilki elime geçmiyor valla istesem günde bir tane atarımda :( Allah korkusu içimizden eksik olmasın çok şükür uzak duruyrm allah korusun :)
@erkeklersormuyor valla durumun benle ayni. Ben birde Isvec teyim. Bir kelimeyle 10 kizla yatacak bir ulkedeyim dedigin gibi Allah korkusu icimizden eksik olmasin. Hic yasamadim ins evlenmeden yasamamda.
- puan veren kız :D allah seninde cezanı verecek
Bize huri verecekler dimi reis :)
Suç ya da değil iki kişinin anlaşarak yaşadığı bir şey kimseyi ilgilendirmez yapamayanlar suç derler tabii :))
zaten suç olan bir şeyi suç olmalı mı diye soru haline getirmek saçma bence
Turk hukukunda ergin kilinan kisilerin rizasi oldukca suc sayilmamistir.
Cumartesi ilk kez yapıcam daha yapmadım ama suç olmalı
yapma dostum bir anlik heyecanina kapilip ömur boyu pisman olucaksin.
zina kelimesi nedir ya sevişme daha tatlı bir kelime değil mi
suç olmamalı. allah bile zina yapıp yapmamayı kişinin kendine bırakmış. kimse bu serbestliği allah vermişken bunu suç ilan edemez
Allah katında cezası büyük zaten şu anda cezası uygulanmıyor ama öbür tarafta ne olacak acaba.
İslam ile yönetilen bir ülke değiliz
Hayır yapmıyorum, suç olmalı
Zinaaaa 😈 en sevdiğim günah 😄😄
Alan veren razıysa kimseye karışmak düşnez.
Yapmam dinen zaten en büyük günahtır.
Herkesin hayatina kimse karisamaz 😒😒
yıl ikibinonbeş diye biliyorum
Olmamalı suç olursa cazip gelir daha çok yapariz
suç olmalı tabii ki nasıl olsa hesabını verecekler
Hayir yapmıyorum umrumda değil
Zikimin keyfine kimse karışamsz
Dünyanın %90 i suçlu olur o zaman
Vicdani suçtur.
Hayır yapmıyorum, suç olmamalı
4 kez yaptım allahım sen günah yazma..
yazdı bile
O ne güzelmiş ya :Dd
gunah oldugunu bile bile yaptiysan Allah affetsin her turu hatalisin.
yapmıyorum, olmalı
Zina nedir
yapmam ama suç...
Suç değil günah
yapmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar